Η vibrant γκαρνταρόμπα της βασίλισσας Ματθίλδης του Βελγίου σε επίσημο ταξίδι: Color block μαντό, cape dresses και προσωπικό στυλ (φωτό)

Πιστή στο προσωπικό της στυλ η royal

Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου πραγματοποιούν επίσημη επίσεκψη στην Λιθουανία, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων διπλωματικών σχέσων μεταξύ των δύο χωρών.

Το βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Λιθουανίας Gitanas Nauseda και η σύζυγός του, Diana Nausediene. 

Η 49χρονη royal με την Πρώτη Κυρία επισκέφτηκαν το Κρατικό Εβραϊκό Μουσείο Gaon στο Βίλνιους, ενώ στη συνέχεια ο Φίλιππος και η Ματθίλδη κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν των θυμάτων που πέθαναν για την ανεξαρτησία της χώρας το 1991.

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με το επίσημο δείπνο που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος στο Παλάτι των Μεγάλων Δουκών της Λιθουανίας.

Αυτή ήταν μια ευκαίρια για την βασίλισσα του Βελγίου να φορέσει ένα εντυπωσιακό cape dress από το αγαπημένο της brand, Natan Couture και την Wolfers τιάρα, της βελγικής βασιλικής οικογένειας. Το μάξι φουστάνι της ήταν κόκκινο και λουλούδια, ενώ το look ολοκληρώθηκε με ένα μικρό ασημένιο τσαντάκι και ανάλογα κοσμήματα.

Η αλήθεια είναι πως η royal επέλεξε να πάρει μαζί της κομμάτια σε έντονα χρώματα, αφού κατά την άφιξή της στην Λιθουανία την είδαμε να φορά ένα color block μαντό σε παστέλ αποχρώσεις το οποίο συνδύασε με ένα γαλαζοπράσινο καπέλο, που είχε ένα μάλλον ασυνήθιστο σχήμα.

Ακόμα στην βασλίτσα της έβαλε ένα εξίσου vibrant παλτό, σε πιο σκούρα βέβαια χρώματα. 

Πιστή στο προσωπικό της στυλ η βασίλισσα Ματθίλδη δεν ήταν - στυλιστικά - «διακριτική», ωστόσο σίγουρα ήταν κομψή και τραβούσε τα βλέμματα.  Τουλάχιστον σίγουρα ξεχώρισε δίπλα στην πρώτη κυρία η οποία επέλεξε για το δείπνο ένα μάλλον συντηρητικό σύνολο και συγκεκριμένα ένα μάξι φόρεμα σε ανοιχτό γρκι χρώμα.

Photo: Belga/Instagram: belgianroyalpalace

Ακόμα την είδαμε να φορά ένα λευκό παλτό με μια μαύρ ζώνη στην μέση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ