Ρέθυμνο: 68χρονος Ινδός παππούς βίαζε για χρόνια την 14χρονη εγγονή του - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το παιδί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για την απολογία

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί (25/10), ο 68χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε για χρόνια την ανήλικη εγγονή του, η οποία είναι σήμερα 14 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr ο ινδικής καταγωγής παππούς που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, δεν έχει δικηγόρο, οπότε το δικαστήριο διόρισε τον κ. Λεχωβίτη, ο οποίος ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για την απολογία, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Η απολογία του 68χρονου θα γίνει επομένως αύριο Τετάρτη, στις 12:30 το μεσημέρι.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν τον Σεπτέμβριο, το κορίτσι πήγε στην παιδική χαρά και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της με ξυράφι.

Έντρομοι οι γονείς που ήταν εκείνη την ώρα στον χώρο με τα παιδιά τους, ενημέρωσαν τις αρχές, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όντας σε ασφαλές περιβάλλον, να ανοίξει την καρδιά του σε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 68χρονου

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (24.10.2022) σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης  για βιασμό ,απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ