Στέλιος Νιάκαρης: ''Για μία γυναίκα και ένα αυτοκίνητο ζούμε εμείς οι άντρες'' (φωτό -βίντεο)

Το γνωστό μοντέλο θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει , λίγο καιρό πριν! 

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και την δημοσιογράφο Μαρίνα Χαραλάμπους, παραχώρησε ο Στέλιος Νιάκαρης και θέλησε να αιτιολογήσει τις πρόσφατες δηλώσεις του περί άνδρα κυνηγού και γυναίκας που κρατάει το σπίτι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Niakaris (@steliosniakaris)

Συγκεκριμένα, το μοντέλο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η γυναίκα καρατάει το σπίτι και ο άνδρας είναι κυνηγός. Ο άνδρας είναι αυτός που φέρνει το φαγητό στο τραπέζι. Θα μπορούσε να μεταφραστεί τη σήμερον ημέραν ότι ο άνδρας δουλεύει και η γυναίκα δεν χρειάζεται να δουλεύει, όχι. Δεν είπα εγώ αυτό. Καμία σχέση. 

Ούτε μίλησα για νοικοκυριό ούτε μίλησα για το σπίτι αυτό καθ’ αυτό. Όταν λέμε σπίτι εννοούσα την στέγη της σχέσης. Η βάση της σχέσης είναι η γυναίκα, μην ξεχνάμε ότι για μια γυναίκα και για ένα αυτοκίνητο ζούμε οι άντρες. Δεν είναι πάντα τα πράγματα που θέλουμε, είμαστε λίγο πιο απλοί».

 

 

«Οι γυναίκες βάζουν τους άντρες στον ίσιο δρόμο. Η αλήθεια είναι αυτή» συμπλήρωσε ο Στέλιος Νιάκαρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ. «Με το χέρι στην καρδιά δεν έχω μιλήσει υποτιμητικά για τίποτα απλά έχουν παρερμηνευτεί κάποιες δηλώσεις μου».

Να σημειώσουμε πως πριν κάποιες ημέρες, ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε τονίσει πως: «Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άνδρας είναι αυτό που λέμε "κυνηγός". Για να είσαι σωστός κυνηγός, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα όπλο. Το όπλο τη σήμερον ημέρα δεν είναι το δίκανο. Σήμερα είσαι οπλισμένος, όταν έχεις όσα περισσότερα εφόδια και γνώσεις μπορείς», δήλωσε.

«Όμορφος νιώθω συχνά πυκνά, αλλά σίγουρα όχι καθημερινά. Στα 15 μου δούλεψα σε βουλκανιζατέρ για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου και πάντα δουλεύω για να περνάω καλά. Ένιωθε τέλεια τότε και με το να αλλάζω ένα λάστιχο. Ένας άνδρας είναι καλό να είναι πολυμήχανος και πολυπράγμων. Να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ