Το Twitter ψήφισε Δέσποινα Βανδή και Μιχάλη Λεβεντογιάννη: Καιτούλα - Άντζελα, Κοκλώνης - Μπισμπίκης & άλλες περιπέτειες… (φωτό & βίντεο)

Το J2US, το σχόλιο για τον Μπισμπίκη, το φόρεμα της Βανδή...

Οι χρήστες του Twitter «ψήφισαν» τον  Μιχάλη Λεβεντογιάννη από τους «Παγιδευμένους», αλλά και το J2US με την Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή, την Άντελα Δημητρίου και τον Νίκο Κοκλώνη να είναι εολισης μέσα στα πρώτα trends.

Ξεκινάμε από την άτυπη ψηφοφορία για το ποιος ηθοποιός είναι πιο γοητευτικός: Ο Γιάννης Κουκουράκης, οποιός πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο» ή ο Λεβεντογιάννης.

Ο τηλεοπτικός εισαγγελέας «Δημήτρης Μαρκέτος» μάλλον αναδείχθηκε νικητής, αφού η πλατφόρμα έχει γεμίσει με σχόλια για τον όμορφο, μελαχρινό ηθοποιό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Υπάρχει ο #Λεβεντογιαννης που φοράει κουστούμι και περπατεί περήφανα , υπάρχουν κι οι άλλοι που τα φοράνε κι είναι σαν πιγκουίνοι μασκέ» έγραψε ένας χρήστης ενώ σε δεύτερο tweet διαβάζουμε: «Συγγνώμη που διακόπτω τη ροή του τιελ μια ερώτηση θέλω να κάνω: ΤΙ ΥΠΕΡΓΚΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο #Λεβεντογιαννης ;;;».

Συνεχίζουμε με την Καίτη Γαρμπή και την Άντζελα Δημητρίου, η οποία ανέβηκε στη σκηνή του J2US  με τον Παύλο Σταματόπουλο για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη.

Αφού τραγούδισαν τον λόγο πήραν οι κριτές με την Γαρμπή να λέει:  «Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του. Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά».

 

 

Με την σειρά της η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε: «Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;». «Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας» αποκρίθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Η «Καιτούλα» όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της έγινε πρώτο trend στο Twitter με τους χρήστες να την απαθεώνουν!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Η Καίτη Γαρμπή εκτός από κούκλα είναι Κυρία με όλα κεφάλαια» σχολίασε κάποιος, ενώ ένας δεύτερος έγραψε: «Η Καίτη Γαρμπή τα λέει όπως πρέπει με ευγένεια ???? #j2us».

Μάλιστα είχαμε και μια δεύτερη άτυπη ψηφορία στο Twitter με ένα χρήστη να ζητά από τους followers του να επιλέξουν ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή!

 

 

«Ψηφίστε Δέσποινα ή Καίτη (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ) αν κρίνεται για φωνή και με τα δεδομένα σήμερα μην απαντήσετε καν.  ΥΓ : κανονίστε τι θα πείτε θα πέσουν κεφάλια ? #j2us» διαβάζουμε στο σχετικό tweet.

 

 

Η Δέσποινα Βανδή πάντως κατάφερε να κερδίσει τους χρήστες και με την εμφάνισή της στο μουσικό show, αφού την είδαμε με μια υπέροχη, μαύρη, δαντελένια τουαλέτα από την Σήλια Κριθαριώτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και πάμε τέλος στον Νίκο Κοκλώνη και στην ατάκα που πέταξε για τον Βασίλη Μπισμπίκη

 

 

Με αφορμή το τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» που ερμήνευσαν η Φωτεινή Δάρρα και Παναγιώτης Τριανταφύλλου ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον σύντροφο της, αφού ο γνωστός ηθοποιός που παίζει στην νέα ομώνυμη σειρά.

 

 

 

 

«Περιμένω να ακούσω τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Μην ξεχνάτε ότι κάθε Δευτέρα και Τρίτη εδώ στον Alpha παίζει η σειρά "Αυτή η νύχτα μένει". Είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης, γκόμενος. Δεν ξέρω αν βλέπετε τη σειρά εγώ τη βλέπω τη σειρά», είπε ο Νίκος Κοκλώνης, με την Δέσποινα Βανδή να τον κοιτά «παγωμένη» και να λέει «τι είπε;».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ