Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Γιάννης Καλλιάνος: «Ένιωθα ότι οι µόνοι που µπορούσαν να µε βοηθήσουν ήταν ο Χριστός, η Παναγία και οι γιατροί»

Αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

Συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Ειδικότερα απαντώντας στην ερώτηση «ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή της ζωής σου µέχρι σήµερα» ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ απάντησε:

«Τις πιο δύσκολες στιγµές στη ζωή µου τις πέρασα πριν από λίγο χρονικό διάστηµα λόγω του κορωνοϊού. Χρειάστηκε να νοσηλευτούν και ο πατέρας µου και η µάνα µου, αλλά και ο αδελφός µου – κάθισαν ο καθένας από 20 έως 30 ηµέρες στο νοσοκοµείο. Εκείνα τα διαστήµατα ένιωθα ότι οι µόνοι που θα µπορούσαν να µε βοηθήσουν ήταν ο Χριστός, η Παναγία και οι γιατροί, όπως, πράγµατι, έγινε».

Πώς είναι η συζυγική ζωή;

Η συζυγική ζωή έχει και τις όµορφες στιγµές της, αλλά και τις δύσκολες. Οι όµορφες έχουν να κάνουν µε το γεγονός ότι βλέπεις το παιδί σου να εξελίσσεται, να µεγαλώνει και να αρχίζετε να αλληλεπιδράτε – αυτό είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Οι δύσκολες έχουν να κάνουν µε το γεγονός ότι πλέον οι ευθύνες είναι τεράστιες, οι εργασίες µέσα στο σπίτι επίσης πάρα πολλές και τα άγχη καθηµερινά, µε συνέπεια ούτε εγώ, αλλά ούτε και η σύζυγός µου να είµαστε πια ήρεµοι όπως ήµασταν τα προηγούµενα χρόνια. Οµως, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ετσι πρέπει να είναι η ζωή όλων των γονέων, αν θέλουν να είναι καλοί γονείς.

Θέλετε να κάνετε δεύτερο παιδάκι;

Ασφαλώς και θέλουµε, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το αποφασίζουµε και γίνεται. Προφανώς είµαστε και οι δύο υγιείς και θα κάνουµε ξανά την προσπάθειά µας όταν έρθει η ώρα. Ωστόσο, είναι και θέληµα Θεού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ