Οι προβλέψεις της ημέρας από την Λίτσα Πατέρα: Ποια ζώδια επηρεάζει η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό;

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Λίτσα Πατέρα δίνει τις σύντομες προβλέψεις της ημέρας, για τα 12 ζώδια, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Πάμε να δούμε τις μας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

 ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να σκέφτεστε το γόητρό σας, όμως από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Κάτι καθυστερεί, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας προβληματίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

 ΛΕΩΝ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα όμως δεν παύει να σας φορτίζει.

 ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε οικονομικά θέματα. Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος περνώντας στον Σκορπιό σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν μικρά βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!

 ΙΧΘΥΕΣ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ