Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Η νέα φωτό των χαριτωμένων, δίδυμων παιδιών της & η σικάτη εμφάνιση με cigarette παντελόνι

«Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα»

Μια νέα φωτογραφία των δίδυμων παιδιών της δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία έκανε παράλληλα μια σικάτη εμφάνιση.

Στην εικόνα που μοιράστηκε με τους πάνω από 400.000 followers της βλέπουμε τον 7χρονο πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, να φορούν τις ασορτί σχολικές τους στολές και να χαμογελούν γλυκά στον φακό.

«Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα» έγραψε στην ανάρτησή της η 44χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου. Τα παιδιά της είναι κατάξανθα όπως η μητέρα τους και η αλήθεια είναι ότι της μοιάζουν πάρα πολύ, ειδικά η Γκαμπριέλα.

Βέβαια αν κρίνουμε από το ασύμμετρο κούρεμα της μικρής πριγκίπισσας, μάλλον είναι αυτό που «χάρισε» σε εκείνη και στον αδελφό της, λίγο πριν ξεκινήσουν το σχολείο. Υπενθυμίζεται πως η Σαρλίν τον Σεπτέμβριο είχε μοιραστεί δύο φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας στην ανάρτησή της:  «Η Γκαμπριέλα κούρεψε εκείνη και τον αδερφό της. Ανυπομονώντας να αρχίσει το σχολείο την Δευτέρα». 

Όσο για την σικάτη εμφάνιση, η πρώην πρωταθλήτριας της κολύμβησης πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του Monaco Animal Protection Society. «Υποστηρίξτε ένα τοπικό SPA ή ένα καταφύγιο ζώων κοντά σας, Ευχαριστώ. Με όλη μου την αγάπη ♥️» γράφει η royal σε σχετικό post στο Instagram.

Για την περίσταση η Σαρλίν επέλεξε ένα μπεζ cigarette παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο, μάλλινο πουλοβεράκι της ίδιας εταιρείας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Το Look - απλό αλλά κομψό (δηλαδή ότι πρέπει για καθημερινές εμφανίσεις) - ολοκληρώθηκε με μερικά βραχιόλια και ένα ζευγάρι μαύρες, μυτερές μπαλαρίνες Christian Louboutin.

Όσο για τα μαλλιά της η πριγκίπισσα διατηρεί το pixie κούρεμά της, ωστόσο πρέπει να τα άνοιξε λίγο ακόμα, αοφύ φαίνονται πιο λευκά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ