Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της μετά την επανασύνδεση τους - «Μην το πείτε στον Γιάννη»

Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του καλού της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, οι οποίοι είχαν υπάρξει παντρεμένοι στο παρελθόν, εδώ και λίγους μήνες είναι ξανά ζευγάρι.

Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους, με το μοντέλο και παρουσιάστρια να δημοσιεύει μάλιστα και μια κοινή τους φωτογραφία στα social media.

 

 

Ειδικότερα σε Q&Α που έκανε με τους πάνω από 500.000 folllowers της στο Instagram, δέχτηκε την ερώτηση «πώς πάει η επανασύνδεση με τον πρώην;».

Απαντώντας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε στην αγκαλιά του καλού της.

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στο Γιάννη ότι ανέβασα φωτό μας. Θα είναι το μυστικό μας! Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» έγραψε.

 

 

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική έτσι κι αλλιώς, λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους, το είχαμε κάνει για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα και να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα για αυτόν τον γάμο, ήμασταν μαζί κι ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κλπ. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Τώρα ναι, ήμασταν και πάλι μαζί» είχε πει πριν λίγο καιρό η Παπαγεωργίου στην εκπομπή Πρωινό Μας.

 

 

Και είχε προσθέσει ακόμα: «Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα, μάλλον μας πέρασε. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι, τυχαία συνέβη η επανασύνδεση. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο, τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ