Ειρήνη Παππά: Οι φωτό από το τρισάγιο στη μνήμη της - Παρόνες Μανουσάκης, Μίνως Μάτσας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Λυδία Κονιόρδου (φωτό)

Τελέστηκε στο «Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παπά»

Τρισάγιο στη μνήμη της Ειρήνης Παππά τελέστηκε σήμερα (22/10) στο «Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παπά».

Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, στις 14 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών και η κηδεία της είχε τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Χιλιομόδι Κορινθίας.

 Βασίλης Πουλαντζάς-Λυδία Κονιόρδου

Σήμερα την μνήμη της τίμησαν ο ανιψιός της Μανούσος Μανουσάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της Μίνως Μάτσας, η Λυδία Κονιόρδου, ο Γιώργος Λιάνης,ο Βασίλης Πουλαντζάς, ο Γιάννης Μετζικώφ και η Άννα Φόνσου.

Μίνως Μάτσας-Όλγα Κεφαλογιάννη

 Γιώργος Λιάνης

Μανούσος Μανουσάκης

 Μίνως Μάτσας-Όλγα Κεφαλογιάννη-Γιάννης Μετζικώφ

 Άννα Φόνσου​​​​​​​

Σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram η βουλευτής της ΝΔ έγραψε: «Τιμήσαμε τη μνήμη της μεγάλης Ελληνίδας Ειρήνης Παππά στο «Σχολείο» της, το μεγάλο έργο που οραματίστηκε ως τόπο πολιτιστικών συναντήσεων και που έχει πλέον παραχωρηθεί στο Εθνικό Θέατρο.

Θεωρώ σημαντικό να σημειώσω ότι η πρωτοβουλία για την παραχώρηση του Σχολείου της Ειρήνης Παππά στο Εθνικό Θέατρο έγινε επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά όταν ήμουν υπουργός και ήταν ιδέα του τότε καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Σωτήρη Χατζάκη σε συνεργασία με μέλη της οικογένειας της Ειρήνης Παππά, όπως ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ