Kate Middleton: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με vintage Chanel tweed σακάκι από την δεκαετία του 90 (φωτό & βίντεο)

Η κομψή εμφάνιση

Η Kate Middleton λατρεύει να ενσωματώνει vintage κομμάτια στις εμφανίσεις της και το απέδειξε πρόσφατα, όταν την είδαμε να φορά ένα tweed σακάκι, από τον οίκο Chanel.

Για την επίσκεψή της με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, στο Copper Box Arena, στο Ολυμπιακό Πάρκο «Queen Elizabeth», η 40χρονη μητέρα τριών παιδιών επέλεξε να φορέσει το κομψό κομμάτι του 1995 συνδυασμένο με ένα μαύρο, φαρδύ παντελόνι και ασορτί μενταγιόν.

Φωτογραφίες: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το σακάκι της πριγκίπισσας της Ουαλίας, είναι σε μπλε ηλεκτρικ χρώμα με τέσσερα μικρά κουμπιά στο μπορστινό μέρος.

Όπως αναφέρει το townandcountrymag.com αναφορικά με την επίσκεψη του πριγκιοικού ζεύγους, οι Ουαλοί γιόρτασαν τη 10η επέτειο του Coach Core, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που εκπαιδεύει νέους ανθρώπους να γίνουν προπονητές και ενθαρρύνει την επόμενη γενιά αθλητών.

Το Coach Core ξεκίνησε από τον πρίγκιπα William και την Kate, καθώς και τον πρίγκιπα Harry, ως μέρος του Royal Foundation το 2012 - ως απάντηση στις ταραχές του Λονδίνου - και για να συνεισφέρει στα κληρονομικά ιδανικά των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Από τότε, η ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση έχει εργαστεί σε 17 διαφορετικούς ιστότοπους στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει υποστηρίξει περισσότερους από 750 μειονεκτούντες νέους που θέλουν να κάνουν μια ουσιαστική καριέρα στον αθλητισμό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ