Μπότες ως το γόνατο για στυλάτες χειμωνιάτικες εμφανίσεις: Metallic, animal print ή κλασικές γραμμές - με τακούνι ή φλατ (φωτό)

Ταιριάζουν με όλα!

Οι ψηλές μπότες είναι ένα must-have κομμάτι για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, αφού μπορούν να αναδείξουν αμέσως την κάθε μας εμφάνιση.

Κρατούν τα πόδια μας ζεστά και συνδυάζονται εύκολα, ανάλογα την περίσταση. Αν θέλουμε ένα βραδινό look, μια slip φούστα θα ταιριάξει υπέροχα, ενώ για πιο casual ντυσίματα τις φοράμε άνετα με το αγαπημένο μας τζιν και ένα φαρδύ πλεκτό. 

Είναι από εκείνα τα παπούτσια, που πέρα από στυλάτα είναι ταυτόχρονα και διαχρονικά, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να τα κρατήσουμε για χρόνια.

Το βρετανικό Harper's Bazaar συγκέντρωσε λοιπόν 10 από τις καλύτερες μπότες μέχρι το γόνατο για αυτή τη σεζόν και δίνει tips για το πώς να τις συνδυάσουμε. Στην λίστα βρίσκουμε μπότες με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, αλλά και φλατ που είναι ότι πρέπει να κομψές, πρωινές εμφανίσεις:

1. Jimmy Choo

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Ένα πιο λεπτό τακούνι είναι η ιδανική επιλογή για βραδινές εμφανίσεις. 

 

2. Khaite

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Όταν μιλάμε για τα basics μια γκαρνταρόμπας, όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να επιλέξετε ένα στυλ που να ταιριάζει με τα πάντα, αλλά να έχει και ένα μικρό ενδιαφέρον όπως αυτό το τακούνι με γωνία.

3. Gucci

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μπότες μέχρι το γόνατο φέτος, αλλά δεν θέλετε ένα ψηλό τακούνι, τότε η επιλογή ενός flat είναι η κατάλληλη για εσάς.

4. Ganni

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Ένα ζευγάρι με λαστιχένιο πάτο μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με θηλυκά φορέματα ή φούστες και να κάνει πιο «rock» το σύνολό σας.

5. Paris Texas

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι διαφορετικές υφές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επενδύσετε σε μπότες μέχρι το γόνατο που είναι ιδιαίτερες, αλλά δεν φεύγουν από τη μόδα. Το δέρμα κροκόδειλου (ή ψεύτικο δέρμα)  είναι μια διαχρονική επιλογή που μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε, από φθινοπωρινά φορέματα και φούστες μέχρι απλά τζιν.

6. Isabel Marant

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Αν είστε από αυτούς που θέλουν κανούμε μια statement εμφάνιση, τότε μπορείτε να επιλέξετε μπότες με zebra print.

7. & Other Stories

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Ένα απλό, κομψό ζευγάρι μπότες σε μύρο χρώμα είναι από τα κομμάτια που θα φορέσετε όσο κανένα και που θα κρατήσετε για πάντα!

8. Balenciaga

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Εκτός από τα τολμηρά prints, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ενσωματώσετε ένα statement κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας - όπως ένα ζευγάρι metallic μπότες.

9. Arket

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Η επένδυση σε ένα πιο ανοιχτό χρώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα, η οποία συχνά τείνει να αποτελείται από μια πιο σκούρα χρωματική παλέτα. 

10. COS

Μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Αυτές οι κλασικές μπότες μέχρι το γόνατο διαθέτουν άνετο τακούνι, ώστε να μπορείτε να τις φοράτε όλη μέρα και να φαίνεστε κομψές.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ