Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης δοξάζει την ομορφιά, τον έρωτα και τη φιλία

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το Σαββαοτκύριακο;

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο το Σάββατο δίνοντας έναν πρακτικό προσανατολισμό στη μέρα, ενώ οι όψεις της βοηθούν να είμαστε επινοητικοί και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας μας.

Όμως η κύρια όψη του Σαββάτου, που παρατείνεται η επιρροή της και την Κυριακή καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, η όψη που δοξάζει την ομορφιά, την αισθητική, τον έρωτα και τη φιλία. Φυσικά κανείς πλανήτης δεν ενδιαφέρεται για το αν εμείς θα αξιοποιήσουμε την όψη αυτή για να φέρουμε περισσότερη χαρά και ισορροπία στις σχέσεις μας.

Οι πλανήτες είναι εκεί για να μας δίνουν συμβολικά το πλαίσιο το οποίο αν αξιοποιήσουμε θα επωφεληθούμε κάθε μέρα, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε! Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι πάρτε πρωτοβουλίες αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και τον ακολουθεί και η Αφροδίτη κάνοντας τα οικονομικά και τα θέματα της ασφάλειας προτεραιότητα, ενώ ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο στις 7/3/23.

Αναλυτικά για την ορθή πορεία του Κρόνου μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών είναι μια πολύ ευχάριστη επιρροή, ειδικά για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Εκτός του ότι μπορεί να περάσετε πολύ όμορφα το Σαββατοκύριακο με εκλεκτή παρέα, μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας δείξει το ενδιαφέρον του είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο.

Απλά είναι σημαντικό να προσέξετε τον ενθουσιασμό σας και χωρίς να πάρετε μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσετε μετά, μπορείτε με την ησυχία σας να παρατηρήσετε και τις δικές σας αντιδράσεις και της άλλης πλευράς για να σιγουρευτείτε ότι όντως ενδιαφέρεστε. Ακόμη, το γουηκέντ προσφέρεται αν θέλετε κάτι να διαπραγματευτείτε ή να επισημοποιήσετε. Την Κυριακή Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό κάνοντας προτεραιότητα τις επόμενες εβδομάδες τα οικονομικά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Ζυγό πραγματοποιείται το Σάββατο, αλλά η επιρροή εκτείνεται και την Κυριακή στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας και αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια θετική πρόταση ή διαπραγμάτευση  για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα, ή μπορεί να παίρνετε μια επαγγελματική χαρά από μια επιτυχία. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο που εργάζεστε και να επιδιώξετε πνεύμα συνεργασίας με τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όραμα.

Σκεφτείτε τι δημιουργικό μπορείτε να κάνετε στη δουλειά σας, πώς μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον ανώτερο, ή μήπως ακόμη χρειάζεστε να ενισχύσετε με διαφήμιση το επαγγελματικό σας προφίλ ή τα προϊόντα της εργασίας σας. Την Κυριακή Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στον Σκορπιό κάνοντας προτεραιότητα τις επόμενες εβδομάδες τις στενές σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο κάνει προτεραιότητα τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας το Σάββατο. Η κυρίαρχη όψη της ημέρας όμως είναι η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Ζυγό, μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, της φήμης, του έρωτα και των παιδιών. Το Σαββατοκύριακο γιορτάζει τη χαρά, τη δημιουργία, τη διασκέδαση. Αυτό το γουηκέντ εκδηλώστε  το ενδιαφέρον σας είτε στον τομέα του έρωτα είτε ακόμη  και της δημιουργίας.

Ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε πιο τυχερές ημέρες, γι’ αυτό κοιτάξτε να τις εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο. Την Κυριακή Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό κάνοντας προτεραιότητα τις επόμενες εβδομάδες τα θέματα της δουλειάς, των επαφών με συνεργάτες ή πελάτες, αλλά και τα θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης. Καιρός να επιστρέψετε σε καλές συνήθειες διατροφής και άσκησης αν τις είχατε εγκαταλείψει.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ