Σακίρα: «Καρφώνει» τον Πικέ με το νέο της τραγούδι «Monotonia» - «Το λάθος δεν ήταν δικό σου, ούτε δικό μου»

Ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο στο διαζύγιο της Λατίνας καλλονής με τον Πικέ

Άλλοι αφιερώνουν τραγούδι στον αγαπημένο τους κι άλλοι στον... πρώην τους. Η Σακίρα φαίνεται πως ανήκει στη δεύτερη κατηγορία αφού το νέο της τραγούδι «Monotonia» απευθύνεται στον Ζεράρ Πικέ και συγκεκριμένα στο χωρισμό τους.

«Διπρόσωπος που δεν αντέχω, εγώ που έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα», ακούγεται να λέει στο τραγούδι η Σακίρα και όλοι μπορούν να αντιληφθούν πως ο Πικέ είναι αυτός, για τον οποίο μιλάει. «Το λάθος δεν ήταν δικό σου, ούτε δικό μου, έφταιγε η μονοτονία», λέει στη συνέχεια του κομματιού και μιλάει ξεκάθαρα για το τέλος της σχέσης τους, μετά από όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τις απιστίες του ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και με το νέο του δεσμό, που ακούει στο όνομα Κλάρα Μπία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, το ζευγάρι δεν διανύει μια καλή περίοδο καθώς υφίσταται μια γενική απόρριψη από όλο τον κόσμο.

 

 

Είναι άλλωστε γνωστό ότι η κοινή γνώμη τάχθηκε υπέρ της Σακίρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αίσθημα αυτό έχει επηρεάσει και άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού που δεν δέχονται ότι η Κλάρα Κία μπήκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ