Αν Χάθαγουεϊ: «Δέχτηκα μίσος όταν κέρδισα το Όσκαρ» - Η συνταρακτική εξομολόγηση της ηθοποιού

«Δεν ήθελα να έχω σχέση με αυτό τον χώρο» είπε, μιλώντας στην εκδήλωση του ELLE «Women in Hollywood» στο Λος Άντζελες

Για το μίσος που υπέστη στο διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωσης πριν, αλλά ιδιαίτερα μετά τη βράβευσή της με Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την ταινία «Les Misérables» το 2012, μίλησε η Αν Χαθαγουέϊ.

Εκείνη τη χρονιά, η όμορφη ηθοποιός κέρδισε πλήθος βραβεία για την ερμηνεία της, συμπεριλαμβανομένων μιας Χρυσής Σφαίρας και ενός BAFTA, ωστόσο η επιτυχία της συνοδεύτηκε από σκληρή κριτική. «Πριν από δέκα χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τη γλώσσα του μίσους από μια νέα οπτική γωνία. Δεν ήθελα να έχω σχέση με αυτό τον χώρο. Δεν θα ζούσα με φόβο, ούτε θα μιλούσα τη γλώσσα αυτή για κανένα λόγο. Σε οποιονδήποτε. Ακόμα και στον εαυτό μου» είπε.

«Μπορείς να κρίνεις τη συμπεριφορά, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να την κρίνεις με μίσος, επειδή απλά υπάρχεις. Και αν το κάνεις, είναι επειδή απλά δεν είσαι, εκεί που είναι ο άλλος» πρόσθεσε. Στη συνέχεια η ίδια υπογράμμισε τη σημασία του να μάθει ο κόσμος από τα λάθη του παρελθόντος για να μην τα επαναλάβει στο μέλλον: «Το μίσος είναι συμπεριφορά που όπως την μάθεις, μπορείς να την ξεμάθεις. Ελπίζω να δώσουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να ξαναμάθουν την αγάπη».

Και κατέληξε: «Να είστε χαρούμενοι για τις γυναίκες. Να είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις γυναίκες με υψηλές επιδόσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ