Φρίκη στο Τέξας: Μητέρα έδινε στα παιδιά της καθαριστικά και έκαιγε τα γεννητικά τους όργανα με χλωρίνη (φωτό - βίντεο)

Τα παιδιά ζούσαν στο σπίτι του τρόμου...

Τη φρίκη που ζούσαν από την μητέρα τους, περιέγραψαν δύο από τα επτά παιδιά μιας οικογένειας στο Τέξας, όταν κατάφεραν να αποδράσουν.

Τα 16χρονα δίδυμα που δραπέτευσαν από το "σπίτι του τρόμου" στο Τέξας,  υπέστησαν διάφορα βασανιστήρια, μεταξύ των οποίων να τα αναγκάζουν να πίνουν υγρά καθαρισμού, να τα καίνε με χλωρίνη και να τα χτυπούν με καλώδια, σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα.

 

Τα δίδυμα βρέθηκαν αδυνατισμένα και σχεδόν γυμνά στις 18 Σεπτεμβρίου, αφού κατάφεραν να αποδράσουν και να σπάσουν τις χειροπέδες. Τότε ζήτησαν βοήθεια από το σπίτι ενός γείτονα.

Ο γείτονας τα πήρε και κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα η μητέρα των διδύμων, Zaikiya Duncan, 40 ετών, και ο φίλος της, Jova Terrell, 27 ετών, να διαφύγουν με τα άλλα πέντε παιδιά της στη Λουιζιάνα.

 

 

Έκτοτε συνελήφθησαν και οι δύο και αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών. Και τα επτά παιδιά έχουν τεθεί υπό φροντίδα, αναφέρει το nypost

Οι ανακριτές μίλησαν με τους δύο εφήβους για να συντάξουν έγγραφα κατηγορίας, στα οποία περιέγραφαν λεπτομερώς την κακοποίηση που φέρονται να υπέστησαν και τον τρόπο με τον οποίο δραπέτευσαν.

Στα έγγραφα, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του KHOU 11, το αγόρι και το κορίτσι δήλωσαν ότι η μητέρα τους, έριχνε χλωρίνη στο στόμα τους και στα γεννητικά τους όργανα μέχρι που τους έκαιγε το δέρμα και τα ανάγκαζε να πίνουν προϊόντα καθαρισμού επειδή "μιλούσαν πολύ".

Τους έδιναν δισκία Benadryl μέχρι που το αγόρι έπαθε κρίση και τους χτύπησε με καλώδια, ράβδους κουρτινών και άλλα εργαλεία.

Οι έφηβοι είπαν επίσης ότι τους κρατούσαν γυμνούς και δεμένους με χειροπέδες σε ένα μικρό δωμάτιο πλυντηρίου και ότι έπρεπε να σιωπούν όλη την ημέρα, αλλιώς θα τους χτυπούσαν. Έπρεπε επίσης να αφοδεύουν και να ουρούν πάνω τους και είχαν μόνο μια βρώμικη σφουγγαρίστρα για να τα σκουπίσουν.

 

Το μόνο φαγητό που τους έδιναν ήταν σάντουιτς με μουστάρδα, μπολόνια ή αλλαντικά μερικές φορές την εβδομάδα. Οι αρχές δήλωσαν ότι ήταν σοβαρά υποσιτισμένα όταν βρέθηκαν.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, το αγόρι είχε βρει το κλειδί για τις χειροπέδες τους στην τσάντα της Ντάνκαν και το έκρυψε στο στόμα του, στη συνέχεια ξεκλείδωσε τον εαυτό του και την δίδυμη αδελφή του, έσπασε τις αλυσίδες γύρω από τα πόδια τους και έτρεξε έξω από το σπίτι. Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το KHOU έδειχναν τα παιδιά με σημάδια από τις χειροπέδες γύρω από τους καρπούς και τους αστραγάλους τους και ουλές στο σώμα τους.

Μόλις τους βοήθησε ο γείτονας, οι έφηβοι, οι οποίοι έφεραν κατάγματα και ήταν και οι δύο υποσιτισμένοι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν τη μητέρα τους, τον φίλο της και τα αδέλφια τους - ηλικίας 14, 10, 7 και 12 ετών δίδυμα - αλλά είχαν διαφύγει στη Λουιζιάνα. Εκδόθηκε Amber Alert και οι γονείς αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν από την τοπική αστυνομία.

KHOU

Λεπτομέρειες για την Ντάνκαν και τον Terrell άρχισαν να αποκαλύπτονται την Πέμπτη, συμπεριλαμβανομένου ότι είχε προηγούμενο μητρώο για κακοποίηση παιδιών, αφού φέρεται να έκαψε ένα από τα τότε πεντάχρονα παιδιά της με ζεστό νερό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ