Κόνορ Κένεντι: Η απρόσμενη διαδρομή του από την αγκαλιά της Τέιλορ Σουίφτ στο μέτωπο της Ουκρανίας - "Είδα και έμαθα πολλά"

Τι λέει ο ίδιος

Ποτέ δεν ήταν εύκολο να είσαι ένας Κένεντι. Το βάρος του ονόματος υποχρέωνε ανέκαθεν τα μέλη του, είτε να κάνουν κάτι σπουδαίο, είτε να φοβούνται ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια τραγωδία.

Ίσως κι αυτός είναι ο λόγος που ο μικρός ανιψιός του πρώην προέδρου, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, αποφάσισε να μπει στην φωτιά του πολέμου κατά των Ρώσων, αφήνοντας για λίγο την ασφάλεια της διάσημης οικογένειάς  Ήταν μια ασυνήθιστη απόφαση, που έγινε γνωστή με ανάρτηση του, αυτή του Κόνορ Κένεντι,  που ως τώρα είχε περισσότερο απασχολήσει για τις σχέσεις του, παρά για τον ακτιβισμό. Γιος του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, και της Μέρι Κένεντι, που αυτοκτόνησε τον Μάιο του 2012 εν μέσω του διαζυγίου που έπαιρναν, ο Κόνορ είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Λίγους μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, ενώ ήταν 18 και πριν ακόμη τελειώσει το λύκειο (ένα πανάκριβο ιδιωτικό), ο Κόνορ Κένεντι άρχισε να βγαίνει με την 22χρονη τότε ανερχόμενη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ. Η Σουίφτ είχε αγοράσει μάλιστα σπίτι για να είναι κοντά του στην Μασαχουσέτη, την έδρα των Κένεντι. Αν πιστέψουμε το Page Six, έβγαλε και κέρδος όταν το πούλησε μετά τον χωρισμό τους. Έκτοτε η παρουσία του Κόνορ, που έχει εργαστεί σε οργανισμό για την μελέτη και την προστασία των φαλαινών, ήταν γενικά χαμηλών τόνων. Απασχόλησε μόνο τα μέσα ενημέρωσης όταν συμμετείχε σε έναν καβγά σε μπαρ στο Κολοράντο ο 2016 που έφτασε ως τα δικαστήρια. Ο πατέρας του είπε αργότερα ότι ο Κόνορ καβγάδισε με έναν άνδρα που είχε προσβάλει έναν γκέι φίλο του. «Πάντα αντιδρούσε κατά του μπούλινγκ», είπε. 

Στην Ουκρανία πήγε στη Λεγεώνα των Ξένων υπέρ του Κιέβου εντυπωσιασμένος από τον αγώνα που δίνει η Ουκρανία, έστω και αν ο ίδιος έχει μηδενική πολεμική εμπειρία, αφήνοντας πίσω στις ΗΠΑ την Βραζιλιάνα φίλη του Τζούλια Μπε και τον αντιεμβολιαστή πατέρα του. Φρόντισε να πάει με όσο το δυνατόν πιο χαμηλό προφίλ μπορούσε. Μόλις ένας άνθρωπος από τις ΗΠΑ γνώριζε πού είναι και μόνος ένας στην Ουκρανία γνώριζε ποιος είναι στ’αλήθεια. «Δεν ήθελα να ανησυχήσουν η οικογένεια και οι φίλοι, δεν ήθελα να μου φέρονται διαφορετικά εκεί», έγραψε στο Instagram, για να προσθέσει ότι ήταν πρόθυμος ακόμη και να πεθάνει στην -και για- Ουκρανία. Για αυτό και τον τοποθέτησαν στο βορειοανατολικό μέτωπο.

«Είδα και έμαθα πολλά», λέει τώρα σιβυλλικά «ο πρώην της Τέιλορ Σουίφτ».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ