Χρήστος Βαλαβανίδης: ''Έπαθα εγκεφαλικό πριν από πέντε χρόνια - Έκανα restart την ζωή μου'' (βίντεο)

Tι αποκάλυψε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε; 

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Εμείς και στην Βίκυ Αλεξανδροπούλου και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την περίοδο που συμμετείχε σε βιντεοκασέτες.

«Έπαθα ένα εγκεφαλικό πριν από πέντε χρόνια. Από εκεί έκανε τομή στη ζωή μου αυτό το γεγονός και μετά ήρθε ο Covid» ανέφερε ο Χρήστος Βαλαβανίδης για το restart που έκανε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Η μέγιστη επιβεβαίωση είναι να σου πει κάποιος θεατής ότι τον βοήθησες. Δεν πρέπει να δώσουμε όμως μεγάλη βάση στους επαίνους».

«Μερικές από τις βιντεοκασέτες είναι κακής ποιότητας αλλά λες περνάνε, συμπαθητικές. Κάποιες όμως είναι απαράδεκτες. Τις αποποιούμαι, αλλά έζησα την οικογένειά μου.

Ηθοποιός σημαίνει φως, αλλά σημαίνει και φως και νερό και τηλέφωνο» πρόσθεσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

 

 

Το who is who του

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης (21 Μαΐου 1944) είναι Έλληνας ηθοποιός και ποιητής.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1973. Συνεργάστηκε με πολλούς ιδιωτικούς θιάσους καθώς και με τις δύο κρατικές σκηνές, Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε όλα σχεδόν τα είδη της τέχνης του ηθοποιού: Αρχαίο δράμα, Αττική κωμωδία, Κωμειδύλλιο, Οπερέτα, σύγχρονο θέατρο, μουσικό θέατρο, Παντομίμα και Επιθεώρηση.

Μεταξύ άλλων έχει παίξει στις παραστάσεις: «Μορμόλης» και «Παπουτσωμένος Γάτος», «Το Ημέρωμα της Στρίγγλας», «Τα οράματα της Σιμόν Μασάρ», «Άλκηστη – Κύκλωπας», «Κατζούρμπος», «Η Τύχη της Μαρούλας", «Η τρελλή του Σαγιώ», «Κύκλωπας - Εκάβη», «Αντώνιος και Κλεοπάτρα», «Ντόλλυ».

Στη συνεργασία του με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, έπαιξε το Στέλιο στην "Αυλή των Θαυμάτων" του Ιάκωβου Καμπανέλλη (σκην. Γιώργος Μιχαηλίδης).

Το 1996, μαζί με τη γυναίκα του, Ασπασία Κράλλη, δημιούργησαν το «Από Μηχανής Θέατρο» μετατρέποντας ένα παλιό εργοστάσιο σ' έναν σύγχρονο, καλαίσθητο και λειτουργικό θεατρικό χώρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ