Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν μπορούσα να σταθώ από τους εμετούς τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης»

Μίλησε για τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης της και έδωσε τη συμβουλή της και σε άλλες εγκυμονούσες

Ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της και λαχταρά να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή.

Η Μαίρη Συνατσάκη, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν αφήνει τους διαδικτυακούς της φίλους χωρίς να τους ενημερώσει για το τι συμβαίνει είτε στα επαγγελματικά της είτε στα προσωπικά της, αυτή τη φορά θέλησε να τους δώσει κάποιες πληροφορίες για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή influencer έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε τους πρώτους μήνες κύησής της και παράλληλα έδωσε τη συμβουλή της και σε άλλες εγκυμονούσες.

«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους. Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

Και καταλήγει: «Θυμήσου να μη σε συγκρίνεις»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ