Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τα «παιχνίδια εξουσίας» μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση- χρησιμοποιήστε διπλωματία

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη σχηματίζει χιαστί όψη με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες λίγο πριν βγει από τον Λέοντα, δημιουργώντας περισσότερη ένταση στις επαφές μας. Στις 13:35 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 19:25 που θα περάσει στην Παρθένο. Σήμερα η Αφροδίτη στο ταξίδι της στον Ζυγό συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης. Από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, η μέρα θα έχει μια πιο πρακτική κατεύθυνση και η ένταση θα υποχωρήσει.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όψη με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες δημιουργεί περισσότερο άγχος ή ένταση, όχι απαραίτητα γιατί θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, αλλά γιατί μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό. Βλέπετε σήμερα ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό περιβάλλον που σας δημιουργεί πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι δεν σας αρέσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Βέβαια όχι με το συνήθη επιθετικό τρόπο, αλλά με λίγη διπλωματία και ευελιξία βγάλτε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν θα χαλάσετε και τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες σας βρίσκει ίσως πιο αγχωμένους, πιθανώς και με μια πιο «παρασκηνιακή» κατάσταση στην καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη στην κόντρα της με τον Πλούτωνα φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και έναν συνεργάτη ή έναν φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας. Από την άλλη, το να παραπονιέστε σε τρίτα άτομα ή να συμμετέχετε σε κουτσομπολιά τρίτων δε θα βοηθήσει πουθενά. Αν όμως χωρίς επιθετική διάθεση, αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες, πλησιάσετε το άτομο με το οποίο μπορεί να έχετε πρόβλημα, ίσως να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί. Τουλάχιστον έτσι θα ξέρετε πού βρίσκεστε. Ακόμη, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα της υγείας σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα δίνει επικοινωνιακή διάθεση στη μέρα. Όμως στην πορεία προχωρά στην Παρθένο, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας. Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά αυτή τη στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι προκειμένου να τα κάνετε πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν αλλάζει στην πορεία. Τώρα όμως μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο φτάνει το πόδι σας και σαφώς μη στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Σήμερα προσοχή και στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή φίλους, κι αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες και με τον σύντροφό σας.

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ