Bill Murray: Σε εξωδικαστικο συμβιβασμό 100.000 δολαρίων με συναδελφο του που προσπάθησε να φιλήσει - Τρομοκρατημένη δηλωσε εκείνη

Οι πολλές καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του έχουν απογοητεύσει τους θαυμαστές του

Ο Bill Murray δεν είναι πλέον αστείος… Οι καταγγελίες εναντίον του Αμερικανού ηθοποιού από πρώην συμπρωταγωνίστριες του για ανάρμοστη συμπεριφορά είναι πραγματικά πολλές. 

Οι νέες ιστορίες που καίνε τον  Murray συνέπεσαν με τη δημοσίευση της συμφωνίας του με μια βοηθό που παρενόχλησε στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, «Being Mortal», μια παραγωγή που σταμάτησε προσωρινά για τη διερεύνηση της καταγγελίας.  Η διακοπή έγινε στις 15 Απριλίου, την ίδια ημέρα που μια εργαζόμενη είπε στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας, Searchlight Pictures, ότι ο Μάρεϊ την είχε αγγίξει ανάρμοστα.

 

 

Αφού διερεύνησε τα γεγονότα, η εταιρεία (θυγατρική της Disney) έστειλε επιστολή σε όλα τα μέλη του συνεργείου την επόμενη εβδομάδα. Η επιστολή έκλεινε ως εξής: «Αφού εξετάσαμε τις συνθήκες, αποφασίστηκε ότι η παραγωγή δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή τη Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, η ιστοσελίδα «Puck» έβγαλε την είδηση ότι ο Μάρεϊ πλήρωσε σε μια βοηθό παραγωγής του συνεργείου Being Mortal εξωδικαστικό συμβιβασμό 100.000 δολαρίων, αφού προσπάθησε να τη φιλήσει και να την αγγίξει. Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγή από το συνεργείο, η οποία περιέγραψε τη συνάδελφό της ως τρομοκρατημένη, που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον Murray . 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα και η Geena Davis είχε αποκαλύψει ότι ο Murray ήταν ανάρμοστος μαζί της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμωδίας «Quick Change» του 1990. Συγκεκριμένα, η Davis είπε ότι ο Murray προσπάθησε να χρησιμοποιήσει μια συσκευή μασάζ πάνω της κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης και αργότερα της φώναξε στο πλατό. Ο καταγγελίες εναντίον του διάσημου ηθοποιού δεν προέρχονται μόνο από γυναίκες, αλλά κα από άντρες συναδέλφους του όπως ο Seth Green, που τον κατηγόρησε επίσης  για ανάρμοστη συμπεριφορά, λέγοντας ότι ήταν μόλις εννέα ετών όταν είχε μια σωματική συμπλοκή μαζί του στα παρασκήνια του «Saturday Night Live».

Να σημειωθεί ότι εδώ και δεκαετίες, ο Μάρεϊ φημίζεται σο Χόλιγουντ για την αργοπορία του καθώς και για την οξύθυμη και ασταθή προσωπικότητά του. Κι ενώ τα βίντεο που τον δείχνουν να κλέβει πατάτες από την τσάντα ενός αγνώστου, να κάνει αιφνιδιαστικές εμφανίσεις σε κολεγιακά πάρτι για να πλύνει τα πιάτα και να συλλαμβάνεται, επειδή οδηγούσε ένα αμαξίδιο του γκολφ στη Στοκχόλμη τις πρώτες πρωινές ώρες προκαλούσαν ον γέλωτα, σήμερα κανείς πια δεν έχε διάθεση να γελάσει ξανά με τον πρωταγωνιστή της υπέροχης ταινίας "Η Ημέρα ης Μαρμότα".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ