Το Gala του Elle & οι συγκλονιστικές τουαλέτες - Anne Hathaway, Olivia Wilde, Hailey Bieber, Charlize Theron (φωτό)

Δείτε όλες τις λαμπερές παρουσίες... 

Καθώς ο ήλιος έδυε απόψε πάνω από το Getty Center στο Λος Άντζελες, μερικές από τις πιο αξιόλογες σταρ του Χόλιγουντ συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν, όχι μόνο τα πρόσφατα εξώφυλλά τους στο ELLE, αλλά και την εξέλιξη της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας σε έναν τομέα όπου οι γυναίκες μπορούν να ευδοκιμήσουν.

 

 

 

 

 

Οι φετινές τιμώμενες γυναίκες στο Χόλιγουντ : Anne Hathaway, Michelle Yeoh, Issa Rae, Olivia Wilde, Sydney Sweeney, Sigourney Weaver και Ariana DeBose συγκεντρώθηκαν ανάμεσα σε φίλους και συναδέλφους -μεταξύ των οποίων οι Mindy Kaling, Charlize Theron, Keke Palmer, Hailey Bieber, Kerry Washington, Quinta Brunson και άλλες- για μια βραδιά αξέχαστη, με μπόλικο χορό και ένα υπέροχο show από τον Nick Kroll, όπως αναφέρει το ELLE.

 

 

Με συνδιοργανωτές τους Ralph Lauren, Lexus και Amyris, η 29η ετήσια εκδήλωση Women in Hollywood περιελάμβανε ομιλίες από πολλά από τα κορυφαία ταλέντα του Tinseltown - και αρκετά φορέματα σχεδιαστών που θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν το Rodeo Drive.

H Anne Hathaway, εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή τουαλέτα από Ralph Lauren, η οποία άστραφτε από πάνω μέχρι κάτω, το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν η πλάτη, η οποία ήταν όλη ανοιχτή. Απογέιωσε το σύνολο ένα υπέροχο κόσμημα στο λαιμό. 

 

 

Η Olivia Wilde, επέλεξε επίσης μαύρη τουαλέτα  Vera Wang με Oscar Massin κοσμήματα. Από την άλλη η Hailey Bieber, φόρεσε ένα καφέ φόρεμα σε κολλητό, από τον οίκο Saint Laurent. Το συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και λαμπερό μακιγιάζ. 

 

 

 

 

 

 

Τέλος η αγαπημένη μας ηθοποιός  Charlize Theron, έκανε μια ασυναγώνιστη εμφάνιση με  Alaïa.

 

 

 

Επέλεξε ένα total red look, το οποίο ''έσπασε'' με ένα μαύρο σακάκι από πάνω. Όπως θα δείτε το σύνολό της αποτελούταν από ένα κόκκινο φόρεμα μέχρι το γόνατο. Από κάτω φόρεσε ένα κόκκινο παντελόνι, ενώ το oversized σακάκι, έκανε την διαφορά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ