Alexandra von Furstenberg: Η πολυεκατομμυριούχος αδελφή της Marie Chantal έγινε 50 ετών - Το over-the-top παρτι (φωτό & βίντεο)

Ποιοι ήταν καλεσμένoι;

Η Alexandra von Furstenberg γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της με ένα over-the-top φουτουριστικό πάρτι, στο οποίο παρευρέθηκαν καλοί της φίλοι και μέλη της οικογένειάς της.

Η κληρονόμος των Duty Free και σχεδιάστρια επίπλων, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 340 εκατ δολάρια, φορούσε ένα ασημένιο, ασύμμετρο φόρεμα με έναν ώμο.

Ο σύζυγός της, ο 51χρονος αρχιτέκτονας Dax Miller - ο οποίος ανέλαβε τον σχεδιασμό του event - ήταν ντυμένος με μαύρο παντελόνι και πουκάμισο, ενώ από πάνω φορούσε ένα επίσης ασημένιο σακάκι.

Η 50χρονη είνει αδελφή της Marie Chantal, η οποία υπενθυμίζεται ότι της ευχήθηκε μέσα από το Instagram για τα γενέθλιά της. Οι δύο γυναίκες έχουν ακόμα μια αδελφή την Pia και είναι κόρες του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Robert Warren Miller.

Η Alexandra υπήρξε παντρεμένη με τον πρίγκιπα Alexander von Fürstenberg, γιο της σχεδιάστριας μόδας Diane von Furstenberg και του πρίγκιπα Egon von Fürstenberg.

Το ζεύγος, το οποίο χώρισε το 2002, έχει αποκτήσει δύο παιδιά την 23χρονη πριγκίπισσα Talia και τον 21χρονο πρίγκιπα Tassilo, που ήταν επίσης στο πάρτι γενεθλίων της μητέρας τους.

Η Talita επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή βραδιά ένα λαμπερό, χρυσό φόρεμα, ενώ είχε τα μαλλιά της κάτω. 

Η Talita με τον σύντροφό της Rocco Brignone

Η Von Furstenberg πντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της το 2015, ωστόσο το αγαπημένο ζεύγος μετρούσε ήδη αρκετά χρόνια σχέσης πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Σύμφωνα με την Daily Mail στο πάρτι - υπερπαραγωγή  ήταν, μεταξύ άλλων, η πρώην πεθερά της 50χρονης σχεδιάστριας, η ηθοποιός Tracee Ellis Ross, η socialite Kathy Hilton, η στιλίστρια Rachel Zoe, η σχεδιάστρια Monique Lhuillier, η ανιψιά της Μαρία - Ολυμπία (κόρη της Chantal) και το μοντέλο Isabella Massenet, η οποία είναι σύντροφος ενός από τους γιους της Marie Chantal, του Αχιλλέα-Ανδρέα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Zoe (@rachelzoe)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Zoe (@rachelzoe)

Τόσο η Alexandra όσο και οι καλεσμένοι της δημοσίευσαν στο Instagram και στα instastories τους φωτογραφίες και βίντεο από το φουτουριστικό event. 

ο Dax σχεδίασε τον χώρο της εκδήλωσης έτσι ώστε να μοιάζει με φουτουριστική χώρα στο ηλιοβασίλεμα με φωτεινά κίτρινα και κόκκινα φώτα, που έδιναν στο δωμάτιο μια πορτοκαλί λάμψη. 

Φωτογραφίες: Instagram/avfhome

Υπήρχαν σειρές από τραπεζάκια με μαύρα πιάτα και χαρτοπετσέτες και βάζα γεμάτα με λουλούδια που ήταν sτα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, ενώ ακόμα είδαμε τους καλεσμένους να χορέυουν και να ποζάρουν σε ένα διάδρομο με φώτα νέον.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ