Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δύο κύριες όψεις σήμερα, από τη μία επιθυμία για φλερτ, έρωτες-από την άλλη παιχνίδια δύναμης και εξουσίας

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Τετάρτη έρχεται με δυο κύριες όψεις που ευτυχώς εξισορροπούν η μία την άλλη. Αναφέρομαι στο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που ενισχύει την επιθυμία μας για κοινωνικές επαφές, έρωτες, φλερτ και διασκέδαση και το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που είναι λίγο πιο «βαρύ» καθώς παραπέμπει σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας τις απογευματινές ώρες.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις για ερωτικά ραντεβού, αλλά για να ενισχύσουμε και τις φιλίες μας. Αν έχετε θέματα σε μια προσωπική σχέση που θέλετε να τα συζητήσετε και να τα ξεδιαλύνετε, εκμεταλλευτείτε την ημέρα και ειδικά τις πρωινές ώρες. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Το καλύτερο αντίδοτο για μια τέτοια όψη είναι να συγκεντρωθούμε σε κάτι σημαντικό που έχουμε να κάνουμε και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να τρέχει σε αρνητικά και απαισιόδοξα σενάρια. Προσεκτικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε και συζητήσεις το απόγευμα της Τετάρτης, γιατί με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί ψυχρότητα στις σχέσεις, αίσθημα απόρριψης και θλίψη.

ΚΡΙΟΣ

Μικτές οι επιρροές της Τετάρτης, καθώς από τη μια το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη παραπέμπει σε μια ωραία συνάντηση ή επαφή που μπορεί να σας φτιάξει τα κέφια κυρίως σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο, κι από την άλλη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι να σας πάρει από κάτω και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες, οι απαιτήσεις των ανωτέρων ή όσων έχουν λόγο για τη δουλειά σας ακόμη μεγαλύτερες και πιεστικές κάποιες φορές, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε στην ίδια τη δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης προς τον Ουρανό και τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε πιο άτονοι και πιο κουρασμένοι. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δείχνει μια θετική επαγγελματική πρόταση ή μια καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Βέβαια η πρόταση αυτή μπορεί να έρχεται με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες και να είστε αρκετά σκεπτικοί αν πρέπει να πείτε το ναι. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει όσους έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 26 μοίρες του Ταύρου και μπορεί να σας δυσκολέψει κάπως σε μια επαγγελματική σχέση, καθώς είτε μπορεί να δέχεστε έντονη κριτική είτε μπορεί να υπάρχει ένα πιο ψυχρό κλίμα κι αυτό να σας αποθαρρύνει. Ευτυχώς είναι περαστικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη είναι μια σύνθετη μέρα, καθώς από τη μια φιλοξενεί το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον φιλικό σας Ζυγό με τον Άρη στο ζώδιο σας κι από την άλλη το αρκετά βαρύ τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ενδεχομένως να προκύπτει μια θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα ή σε θέματα παιδιών, σε θέματα σπουδών ή δουλειάς. Εκμεταλλευτείτε τις ώρες μέχρι το απόγευμα που είναι πιο άνετες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την όψη. Από την άλλη, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 26 μοίρες των Διδύμων, ίσως σας ωθήσει σε μια σοβαρή συζήτηση για θέματα οικονομικά. Αν βλέπετε ότι υπάρχει αρκετή ένταση και ότι δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη, καλύτερα να αφήσετε στην άκρη μια τέτοια κουβέντα και επανέρχεστε αργότερα.

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ