Η Μαρί Σαντάλ εύχεται χρόνια πολλά στην αδερφή της για τα γενέθλιά της - Ποια είναι η Αλεξάνδρα φον Φίρστενμπεργκ; (φωτό)

Υπήρξε παντρεμένη με πρίγκιπα

Η Μαρί Σαντάλ ευχήθηκε χρόνια πολλά στην μικρή της αδερφή, για τα γενέθλιά της, μέσα από μια ανάρτησή στο Instagram.

Ειδικότερα η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την Αλεξάνδρα φον Φίρστενμπεργκ να κάθεται στο τραπέζι κάποιου ρεστοράν, μπροστά στην τούρτα της η οποία έχει επάνω ένα αναμμένο κεράκι.

«Περάσαμε ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο γιορτάζοντας αυτή την όμορφη ψυχή. Ευτυχία είναι να είμαι η αδελφή σου» έγραψε στην ανάρτησή της.

Στην φωτογραφία η Αλεξάνδρα φορά ένα πουά πουκάμισο και έχει ρηγμένο στους ώμους της ένα μαύρο σακάκι, ενώ σε μια εικόνα από το πάρτι γενεθλίων της, που έχει δημοσιεύσει στο δικό της Instagram, την βλέπουμε με ένα ασημένιο φόρεμα και ιδιαίτερο μακιγιάζ, μαζί με τον σύζυγό της.

Σε αλλό post της η ίδια γράφει ότι θα γιορτάσει τα 50ά της γενέθλια με την οικογένεια και τους φίλους της. 

Photo: Instagram

Σημειώνεται ότι η Μαρί Σαντάλ, γονείς της οποίας είναι ο Αμερικανός επιχειρηματίας Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και η Μαρία Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα, έχει ακόμα μια αδελφή την Πία Χριστίνα.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα φον Φίρστενμπεργκ

Η 50χρονη είναι socialite, επιχειρηματίας και σχεδιάστρια επίπλων με έδρα το Λος Άντζελες. Φοίτησε στο Parsons School of Design και το Brown University, όπου σπούδασε ενδυματολογία και ιστορία τέχνης.

Photo: Instagram

Το 1995 παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλεξάντερ φον Φίρστενμπεργκ, γιο της σχεδιάστριας μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ και του πρίγκιπα Εγκόν. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, ωστόσο χώρισαν το 2022.

Photo: Instagram

Από το 2015 είναι πντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Dax Miller.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ