17χρονος σκότωσε τη μητέρα του, τη φόρτωσε σε φορτηγό, συγκρούστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – Τον ανακάλυψε ο πατέρας του 

O θάνατος της Michelle Roenz προήλθε από αμβλύ τραύμα και στραγγαλισμό

Ένας έφηβος στο Τέξας συνελήφθη αφού οι αρχές λένε ότι τον βρήκαν να οδηγεί στη Νεμπράσκα με το πτώμα της μητέρας του στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Ο 17χρονος Tyler Roenz και η 49χρονη μητέρα του Michelle Roenz δηλώθηκαν αγνοούμενοι την Πέμπτη. Σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του ABC-13, ο πατέρας του Tyler επικοινώνησε με την αστυνομία αφού βρήκε αίμα και ένα ανθρώπινο δόντι στο γκαράζ του σπιτιού τους στο Humble του Τέξας. Όπως γράφει το People, ο πατέρας του Tyler ακολούθησε τα ίχνη του αίματος στην κύρια κρεβατοκάμαρα, όπου φέρεται να βρήκε τέσσερα επιπλέον ανθρώπινα δόντια μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας φέρεται να δείχνει το Mazda της οικογένειας να φεύγει από το σπίτι στις 11:44 το πρωί της Πέμπτης.

 

 

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του Click2Houston.com, η πιστωτική κάρτα της Michelle Roenz χρησιμοποιήθηκε στο Τέξας και στο Κάνσας, υποτίθεται καθ' οδόν προς τη Νεμπράσκα. Η πινακίδα του αυτοκινήτου εντοπίστηκε επίσης από ραντάρ κοντά στο Ντάλας του Τέξας. Με βάση τα στοιχεία, οι αρχές κατάλαβαν ότι το αυτοκίνητο κατευθυνόταν πιθανότατα προς τα βόρεια. Ειδοποίησαν τις αρχές της Νεμπράσκα να αναζητήσουν το Mazda. Όταν η τροχαία της Νεμπράσκα εντόπισε το όχημα και προσπάθησε να το σταματήσει, ο οδηγός φέρεται να τράπηκε σε φυγή. Μετά από καταδίωξη που ακολούθησε, η οποία έφτασε σε ταχύτητες 170 χιλιομέτρων/ώρα, το όχημα συγκρούστηκε με ένα ημιφορτηγό και στη συνέχεια έπεσε σε χαντάκι. Οι αρχές λένε ότι πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Tyler Roenz, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το πτώμα της Michelle Roenz βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η προκαταρκτική έρευνα διαπίστωσε ότι πέθανε από αμβλύ τραύμα και στραγγαλισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ