Πέθανε η Eclipse: Το διάσημο λαμπραντόρ που έπαιρνε το λεωφορείο και πήγαινε μόνο του στο πάρκο

 Είχε διαγνωστεί με καρκίνο 

H Eclipse, το αγαπημένο σκυλί του Σιάτλ που ανέβαινε μόνο του στο λεωφορείο για να πάει στο πάρκο των σκύλων και να γυρίσει στο σπίτι του, πέθανε χτυπημένο από τον καρκίνο. 

Όπως γράφει η Daily Mail, το μαύρο λαμπραντόρ μαστίφ είχε αποκτήσει διεθνή φήμη από το 2015, οπότε έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι καταλάβαινε πού να ανέβει και σε ποια στάση να κατέβει από το λεωφορείο για να πάει να παίξει με άλλα σκυλιά, ακόμα κι όταν έβγαινε για βόλτα μόνη της, χωρίς την οικογένειά της. 

Η Eclipse πέθανε στον ύπνο της, το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό που διαχειρίζεται ο άνθρωπός της, ο Jeff Young. Ήταν 10 ετών.  Το μετρό της κομητείας Κινγκ, ανάρτησε μια αποχαιρετιστήρια ωδή στην αγαπημένη Eclipse, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter την Παρασκευή.

«Η Eclipse ήταν ένα πολύ γλυκό σκυλί, διεθνούς φήμης, που χρησιμοποιούσε τα λεωφορεία και ήταν μία πραγματική μασκότ του Σιάτλ. Έφερες χαρά και ευτυχία σε όλους και μας έδειξες ότι όλα τα καλά σκυλιά έχουν θέση στο λεωφορείο», έγραφε το σχετικό κείμενο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ