Πραγματικός κλέφτης στο Χόλιγουντ! – Ο «The Flash» Έζρα Μίλερ κατηγορείται για διάρρηξη και κλοπή αλκοόλ από σπίτι γείτονα του 

Αθώος δήλωσε ο 30χρονος στο δικαστήριο, παρά το υλικό από τις κάμερες που τον «καίει»

Ο Έζρα Μίλερ, πρωταγωνιστής του «The Flash», δήλωσε αθώος στις κατηγορίες για διάρρηξη και κλοπή αλκοολούχων ποτών από το σπίτι γείτονα του, σε δικαστήριο του Βερμόντ τη Δευτέρα το πρωί.

Ο Μίλερ, ο οποίος κατηγορείται για διάρρηξη σε κατοικούμενο σπίτι και για μικροκλοπές, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 26 ετών εάν καταδικαστεί και για τις δύο κατηγορίες. Ο Μίλερ, που αυτοπροσδιορίζεται ως queer, εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μπένινγκτον με τον δικηγόρο του. Ο ηθοποιός κατηγορείται ότι εισέβαλε σε μια κατοικία στο Στάμφορντ, την 1η Μαΐου. Μετά από έρευνα τότε, η αστυνομία του Βερμόντ είχε ανακαλύψει ότι πολλά μπουκάλια αλκοόλ έλειπαν από το ακίνητο, ενώ οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν ήταν παρόντες. Η αστυνομία, αφού συνέλεξε καταθέσεις και εξέτασε το υλικό παρακολούθησης, απέδωσε κατηγορίες στον Μίλερ για διάρρηξη, σε βαθμό κακουργήματος.

Η κατηγορία για μικροκλοπή αναφέρει ότι τα κλεμμένα αντικείμενα ήταν λιγότερο από 900 δολάρια σε συνολική αξία. Η κατηγορία της διάρρηξης σε βαθμό κακουργήματος έχει μέγιστη φυλάκιση 25 ετών και μέγιστο πρόστιμο 1.000 δολάρια. Η ποινή για τη μικροκλοπή είναι το πολύ ένα έτος με πρόστιμο και πάλι 1.000 δολάρια. Ο Μίλερ συμφώνησε επίσης να μην έχει καμία επαφή με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, αλλά ούτε και να επιστρέψει στην κατοικία. Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω κατηγορίες, διατυπώνονται λίγο καιρό μετά τα κακουργήματα του Μίλερ για απειλητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. Οι πιο σοβαρές σχετικές καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί εις βάρος του, αφορούν στη σχέση του με την 18χρονη σήμερα Tokata Iron Eyes, μια Ινδιάνα ακτιβίστρια.

Οι γονείς της Tokata κατέθεσαν πριν μερικούς μήνες ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίλερ, κατηγορώντας τον ηθοποιό ότι ασκούσε επιρροή στην κόρη τους ενώ ήταν ανήλικη με σκοτεινούς σκοπούς, χρησιμοποιώντας «βία, εκφοβισμό, απειλή βίας, φόβο, παράνοια, ψευδαισθήσεις και ναρκωτικά». Από την πλευρά του ο «Flash» τονίζει συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι λαμβάνει βοήθεια για τα «περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας» που αντιμετωπίζει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ