Διπλή οικειοθελής αποχώρηση στο GNTM–«Το ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει κανέναν»

Δεν το περίμεναν οι συμπαίκτριες της.

Ένα από τα φετινά φαβορί του Greece's Next Top Model αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς στο χθεσινό επεισόδιο, καθώς επικαλέστηκε λόγους υγείας. Η Εβελίνα πριν φύγει από το σπίτι αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριες της που ξαφνιάστηκαν με την απόφασή της, ενώ όπως είπε καλό θα ήταν να σταματήσει το ξεκατίνιασμα.

Ακολούθησε όμως τέλος της βραδιάς και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακοίνωσης του ποια κοπέλα θα αποχωρούσε από το παιχνίδι, ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση. Η Έφη Μπαντή ανακοίνωσε ότι θα ήθελε να αποχωρήσει από το GNTM 5 για προσωπικούς λόγους, δίχως να περιμένει την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής. Η εξέλιξη άφησε εμβρόντητους τους κριτές και τις συμπαίκτριές της.

 



 

«Σας μάζεψα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ, οπότε αποφάσισα με όλη την ωριμότητα που έχω να αποχωρήσω και να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας για να μην έχω άλλα προβλήματα. Έχω κάποια προβληματάκια με τα γόνατά, τα οποία χρειάζονται αγάπη, φροντίδα κι ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν…», όπως είπε και πρόσθεσε:



«Θεώρησα ότι καλύτερο να πάρω την απόφαση που πήρα. Δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Να κάνετε το ίδιο, να συμπεριφέρεστε καλά και το ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει κανένα» είπε η Εβελίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ