Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορούμε να υπερβούμε τα εμπόδια, να είμαστε πιο φιλόδοξοι

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας ...

Με κυρίαρχη την επιρροή της όψης τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ζυγό με τον Άρη από τους Διδύμους που μας χαρίζει δυναμικότητα και ισχυρή θέληση μπορούμε σήμερα να υπερβούμε τα εμπόδια, να είμαστε πιο φιλόδοξοι, πιο πρόθυμοι να αναλάβουμε δράση και η επιθυμία μας θα είναι να διακριθούμε και να ξεχωρίσουμε στο πεδίο της δουλειάς μας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 7:44 το πρωί βοηθώντας την αυτοέκφραση μας, τη δημιουργικότητα και την καλή διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται ότι σιγά σιγά τα πράγματα αρχίζουν να δείχνουν μεγαλύτερη κινητικότητα και θα το διαπιστώσετε ακόμη περισσότερο όσο πλησιάζουμε στην επόμενη εβδομάδα. Έτσι με κάποιο τρόπο αναπτερώνεται η ελπίδα μέσα σας κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το μέλλον σας. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ήλιο μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα για την ερωτική σας ζωή, για τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και για τις συνεργασίες. Εξαιρετικά βοηθητική θα είναι και η Σελήνη από τον Λέοντα που κάνει τα πράγματα να ρέουν. Η Τρίτη είναι η πιο θετική μέρα της εβδομάδας και πρέπει να την αξιοποιήσετε προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικο-οικονομικό ζήτημα που ίσως είχατε αγωνία για την εξέλιξη του, ή μπορεί να προκύψει κάτι θετικό στα οικονομικά που δεν το περιμένατε. Επειδή όμως η μέρα έχει και απρόοπτα προσπαθήστε να μην αφήνετε στην τύχη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στην καθημερινότητα σας. Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Με τη Σελήνη στον Λέοντα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν και ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια που σας δίνει το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Άρη στο ζώδιο σας, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ορμή και η δύναμη πηγάζει από μέσα σας και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σήμερα μπορείτε πιο εύκολα βέβαια να εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και να γοητεύσετε και τους άλλους. Ακόμη, μπορεί να βρείτε μια νέα διέξοδο για την ενέργεια σας, ένα χόμπι, κάποιο γνωστικό αντικείμενο που θέλετε να μάθετε περισσότερα. Η όψη αυτή σας κάνει πιο διεκδικητικούς με όσα σας αρέσουν και σας παθιάζουν, ενώ βοηθά ιδιαίτερα και στην ερωτική σας ζωή. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο πρόθυμοι να περάσετε σε δράση και δεν θα το βάζετε κάτω μπροστά από κανένα εμπόδιο. Αν νιώθετε νοητικά ανήσυχοι και δεν ξέρετε πώς να καλμάρετε το νευρικό σας σύστημα επιδοθείτε σε γυμναστική ή έστω λίγο περπάτημα αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να βγαίνει η περίσσεια ενέργεια και να μην γίνεται θυμός.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ