Έλλη Στάη: ''Έγινα γιαγιά 2 φορές - Πάντα έβρισκα ότι ήταν για πέταμα αυτό που έχω κάνει''

Μια απολαυστική συνέντευξη από την ''σιδηρά κυρίας'' της ενημέρωσης .

Για δεύτερη σεζόν, η εκπομπή ''Μεγάλη εικόνα'' εστιάζει στα πρόσωπα και τα μεγάλα γεγονότα.

Οι απόψεις, οι διαδρομές και οι επιλογές σημαντικών ανθρώπων θα φωτίσουν με διαφορετικό τρόπο τις πτυχές των θεμάτων που ενδιαφέρουν όλους μας.

Συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν λόγο και θέση στα πράγματα, με πρωταγωνιστές των κοινωνικών εξελίξεων και με ανθρώπους που δεν έμειναν ποτέ στο αυτονόητο και αναζήτησαν το κάτι παραπάνω, θα συνθέσουν φέτος την «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ».

Η Νίκη Λυμπεράκη συνομιλεί με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της πολιτικής, του αθλητισμού, της επιστήμης και της τέχνης και αναδεικνύει την κυρίαρχη αλλά και την άγνωστη εικόνα της συνολικής πορείας τους.

Αυτή την φορά η δημοσιογράφος του Mega, πήρε συνέντευξη από την ''σιδηρά κυρία'' της ενημέρωσης, την Έλλη Στάη. 

 

 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που έχει αφήσει το στίγμα της στον χώρο της ενημέρωσης  έδωσε μια σπάνια συνέντευξη που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 17/10 στο Mega.

Η Έλλη Στάη είναι η πρώτη της καλεσμένη για τη νέα σεζόν της εκπομπής και μίλησε για τα πάντα σε μια προσωπική, εκ βαθέων συζήτηση.

Τη δημοσιογραφία, τη θέση των γυναικών στην κοινωνία, την κοινωνική και την προεκλογική επικαιρότητα, έως την επιτυχημένη διαδρομή της, τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας της, τους ανθρώπους που γνώρισε και συνεργάστηκε αλλά και τις προσωπικές αναζητήσεις σε διάφορες φάσεις της ζωής της.

Οι δυο δημοσιογράφοι συναντήθηκαν στον Εθνικό Κήπο στον οποίο η Έλλη Στάη συνηθίζει να αθλείται σχεδόν καθημερινά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ