Νίκη Λυμπεράκη: «Με την Έλλη Στάη είμαστε από το ίδιο χωριό, πόσο θα ήθελα να ζει ο μπαμπάς μου για να δει αυτή τη συνάντηση» (βίντεο)

Μίλησε λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα»

Καλεσμένη στο πλατό του «MEGA Καλημέρα» ήταν η Νίκη Λυμπεράκη.

Η «Μεγάλη Εικόνα» επιστρέφει απόψε τα μεσάνυχτα στο MEGA με καλεσμένη την Έλλη Στάη. Όπως τόνισε η Νίκη Λυμπεράκη, φέτος το concept της εκπομπής περιλαμβάνει γυρίσματα και σε μέρη που είναι σημαντικά στον εκάστοτε καλεσμένο, πέρα από το γύρισμα σε studio.

Στο πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν η «Μεγάλη Εικόνα» θα συναντήσει την Έλλη Στάη στον Εθνικό Κήπο, ένα μέρος που έχει συνδέσει με την αγαπημένη της ασχολία, το τρέξιμο.

Για τους καλεσμένους της εκπομπής η Νίκη Λυμπεράκη δήλωσε πως «είναι άνθρωποι που πάντα ήθελα να έχω την ευκαιρία να βρεθώ απέναντί τους και να τους ρωτήσω πράγματα που δεν τα πολυσυζητάμε. Αυτό είναι το κριτήριο. Θαύμαζα πολύ την Έλλη Στάη, την Λιάνα Κανέλλη, την Εύη Δεμίρη, την Μαρία Χούκλη, την Όλγα Τρέμη, όχι μόνο σαν παρουσιάστριες, αλλά σαν γυναίκες που έσπασαν το στερεότυπο της απλά όμορφης. Είναι γυναίκες που νομίζω άνοιξαν δρόμους για όλες μας».

Η Νίκη Λυμπεράκη αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την Έλλη Στάη να βρεθεί στην εκπομπή, ωστόσο η ίδια είχε ένα κράτημα.

Δείτε επίσης: Νίκη Λυμπεράκη μόνο στο Eirinika: «Το παιδί μου - η ευτυχία που δεν ήξερα ότι υπάρχει - είμαι γραφική μαμά & περήφανη» (φωτό & βίντεο)

«Όταν βλέπεις κάποιον και τον θαυμάζεις από παλιά, έχεις ένα κράτημα», εξήγησε. «Επίσης, υπάρχει μία ιδιαιτερότητα με την Έλλη Στάη, είμαστε από το ίδιο χωριό. Αυτός ήταν και ένας επιπλέον λόγος που είχα ένα κράτημα. Άκουγα από τον μπαμπά μου για την Έλλη και σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να ζει ο μπαμπάς μου να το δει», είπε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ