Θρίλερ στο Παρίσι: 12χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε βαλίτσα – Το βίντεο με την φερόμενη δολοφόνο που την ακολουθεί 

Αιτία θανάτου η ασφυξία

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες ενός συγκλονιστικού εγκλήματος, που σημειώθηκε στο Παρίσι.

Θύμα ένα 12χρονο κορίτσι, που βρέθηκε νεκρό σε μια βαλίτσα. Της είχαν κόψει το λαιμό, και πάνω στο άψυχο σώμα του είχαν «τοποθετηθεί» οι αριθμοί 1 και 0, σύμφωνα με τα αστυνομικά στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά.  Τα χέρια και τα πόδια του παιδιού, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμα στη δημοσιότητα, ήταν δεμένα με ταινία και φαίνεται πως η αιτία του θανάτου είναι η ασφυξία, σύμφωνα με την Independent. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν ανακριθεί για την υπόθεση, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί συλλήψεις.

Οι γονείς του κοριτσιού ειδοποίησαν την αστυνομία ότι η κόρη τους δεν επέστρεψε σπίτι μετά το σχολείο στη γαλλική πρωτεύουσα την Παρασκευή. Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος είναι φροντιστής στο κτίριό τους, είπε στην αστυνομία ότι είδε την κόρη του με μια γυναίκα γύρω στα 20 σε βίντεο από το κτίριο – με τη γυναίκα να εμφανίζεται στη συνέχεια στις εικόνες κουβαλώντας τη βαλίτσα. Οι αστυνομικοί βρήκαν αργότερα ίχνη απαγωγής στο υπόγειο του κτιρίου.

Υλικό από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το μικρό κορίτσι, ντυμένο στα λευκά, να μπαίνει στην πολυκατοικία του σπιτιού του, ακολουθώντας μια γυναίκα, στις 15.20 το μεσημέρι της Παρασκευής. Η ίδια γυναίκα εθεάθη αργότερα από αυτόπτες μάρτυρες – και καταγράφηκε από άλλη κάμερα ασφαλείας – να κουβαλάει μια βαλίτσα έξω από την πολυκατοικία του κοριτσιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ