Πριγκίπισσα Ευγενία: Τα χρόνια πολλά στην μαμά της Σάρα Φέργκιουσον για τα γενέθλιά της - Με τα corgi της Ελισάβετ η Δούκισσα (φωτό)

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ.. Χρόνια πολλά αγαπητή μου μαμά!»

Τα 63ά γενέθλιά της γιόρτασε στις 15 Οκτωβρίου η Σάρα Φέργκιουσον και η κόρη της, πριγκίπισσα Ευγενία, της ευχήθηκε μέσα από το Instagram.

Η 32χρονη εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκε με τους 1.6 εκατομμύρια followers της φωτογραφίες με την Δούκισσα της Υόρκης.

Instagram: princesseugenie

Σε ένα από τα στιγμιότυπα μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί, ενώ σε ένα άλλο τις βλέπουμε με τον άντρα της Ευγενίας, Τζακ Μπρούκσμπαντ και την αδελφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη, 34 ετών.

Σε μια τρίτη εικόνα η Ευγενία βρίσκεται στην ύπαιθρο παρέα με την μητέρα της και κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της  Αύγουστο - Φίλιππο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 9 Φεβρουαρίου 2021.

Instagram: princesseugenie

«Μένει μισή ώρα για να τελειώσει η 15η Οκτωβρίου 2022, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.. Χρόνια πολλά αγαπητή μου μαμά!» έγραψε στην ανάρτησή της η πριγκίπισσα.

Η Σάρα Φέργιουνσον πριν δύο ημέρες δημοσίυεσε στην δική της σελίδα στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τα  corgi της βασίλισσας Ελισάβετ.

Υπενθυμίζεται ότι η μονάρχης λάτρευε τους τετράποδους φίλους της και μετά τον θάνατό της, την φροντίδα των σκύλων έχουν αναλάβει ο γιος της πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του, Σάρα Φέργκιουσον.

 

Παρά το γεγονός ότι ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης έχουν χωρίσει από το 1996, εξακολουθούν να ζουν μαζί στο Royal Lodge στο Windsor.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ