Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τελευταίο τέταρτο της φάσης της Σελήνης μας κάνει πιο αποφασιστικούς & παρορμητικούς

Αναλυτικά τα άστρα από την Άση Μπήλιου.

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σχηματιστεί το τελευταίο τέταρτο της φάσης της Σελήνης. Μπαίνουμε στην περίοδο επιρροής των εκλείψεων, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα την άλλη εβδομάδα στις 25/10. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα οι μέρες προσφέρονται και μάλλον πρέπει και να το βιαστείτε.

Η φάση αυτή της Σελήνης μας κάνει πιο αποφασιστικούς, παρορμητικούς, αλλά όταν πάρουμε μια απόφαση δύσκολα θα την αλλάξουμε. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει ταυτόχρονα και πιο ευαίσθητους σε ό,τι υπάρχει γύρω μας. Τις βραδινές ώρες η Σελήνη συναντιέται με τον Πλούτωνα σε όψη αντίθεσης και εκτός από τις φιλοδοξίες μας αυξάνει και την ένταση, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πώς εκφράζουμε τον θυμό ή τις απαιτήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί όταν σας πιέζουν πολύ να πάρετε θέση βιαστικά υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς ή απόφασης μπορεί να βραχυκυκλώνετε. Σήμερα, ενώ η μέρα ξεκινά με καλές προδιαγραφές και νιώθετε δυνατοί να επιλύσετε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται σε πρακτικό και οικονομικό επίπεδο, αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε τότε μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε. Εκμεταλλευτείτε τις πρωινές ώρες για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης τις απογευματινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν στοχεύατε σε μια ήσυχη μέρα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες για να βγει το πρόγραμμα σας από το πρωί, μπορεί να έχετε εκπλήξεις στην πορεία της. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα προκύψει κάτι αρνητικό, απλώς θα είναι πολύ απρόβλεπτες και οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Ενδεχομένως να βρεθείτε ανάμεσα σε πυρά άλλων σήμερα που ζουν το δικό τους θέμα ή το δικό τους δράμα και σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποχωρήσετε από τη συζήτηση και να μην πάρετε μάλιστα το μέρος κάποιου, γιατί στο τέλος μπορεί να βρείτε εσείς τον μπελά σας. Αν έχετε κάποιο απαιτητικό διάλογο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, τότε καλύτερα να επιλέξετε τις πρωινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα παραγωγική μπορεί να αποδειχτεί η σημερινή μέρα, αφού με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα το φέρετε εις πέρας εξαιρετικά, όση δουλειά και κόπο κι αν χρειαστεί να καταβάλλετε. Το θετικό τις πρωινές ώρες είναι ότι έχετε τη βοήθεια και τη στήριξη και των συνεργατών σας ή των ατόμων με τους οποίους έχετε κοινά συμφέροντα. Τις απογευματινές ώρες χρειάζεται περισσότερη υπομονή, καθώς οι άλλοι θα σας φαίνονται κάπως πιεστικοί στη συμπεριφορά τους ή πολύ εύκολα θα παίρνουν φωτιά με το παραμικρό. Προσέξτε ιδιαίτερα στις φιλικές σας σχέσεις. Ενδεχομένως να έχετε πίεση σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ