Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι όψεις της Σελήνης ξύνουν πληγές και μεγεθύνουν τις ανασφάλειες

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Το Σάββατο η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους, αλλά τις πρωινές ώρες έρχεται αντιμέτωπη με τον Άρη σε όψη συνόδου και στην πορεία με τον Πλούτωνα σε όψη χιαστί. Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί, να προσέχουμε στις σχέσεις μας και κυρίως να αποφεύγουμε χειριστικά παιχνίδια.

Οι όψεις της Σελήνης ξύνουν πληγές, μεγεθύνουν τις ανασφάλειες αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας ή για ό,τι δεν μπορούμε να αλλάξουμε.

Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή σε αυτά που λέμε, γράφουμε ή δημοσιεύουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θα υπάρχει ένα πιο εύφλεκτο κλίμα.

Το Σάββατο βράδυ η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα μας, τις ευαισθησίες μας αλλά και τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο εστιάζει το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Ακόμη σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, την οδήγηση. Όμως η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και χιαστί με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ειδικά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου μεγαλύτερη ένταση. Οι μέρες αυτές θέλουν ειδική μεταχείριση για να τις βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς, όχι αυτόν που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι. Προσοχή επίσης σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε, αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε.

Μπορεί κάτι να μην λειτουργεί ή να σας σπάει τα νεύρα. Αποφύγετε ακόμη τις αγορές ειδικά τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι περισσότεροι θα έχουν ένα πιο ευαίσθητο νευρικό σύστημα το Σάββατο, όπως κι εσείς. Το Σάββατο βράδυ η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει και την Κυριακή, σε ένα πιο ιδιαίτερο και εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ίσως δεν θέλετε να φορτώσετε τη μέρα σας με συγκεκριμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αλλά να ξεκουραστείτε σπίτι σας και γενικά να είστε πιο χαλαροί.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας αγαπητοί μου Ταύροι έρχονται στην επιφάνεια με τη Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο, όμως όχι μόνο αυτά. Μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας, το πόσο σας εκτιμούν οι άλλοι και πόσο σας το δείχνουν. Είναι περίεργη μέρα και αυτό πρέπει να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για να τη βαδίσετε με ασφάλεια. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές.

Αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα των άλλων, ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας. Αφήστε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους να την προσφέρετε σε μια πιο χαλαρή φάση χωρίς έντονους συναισθηματισμούς. Το Σάββατο βράδυ η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο και σας ωθεί να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Θα παραμείνει στον φιλικό σας Καρκίνο και την Κυριακή. Είναι μια θετική μέρα για εξόδους, για επικοινωνία, για να έρθετε σε επαφές με φίλους και γνωστούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας υπερτονίζοντας τα συναισθήματα σας. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι όταν βρίσκεται στο ζώδιο μας επηρεάζει τη διάθεση μας, αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε.

Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας να γίνονται πιο έντονες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την αίσθηση απογοήτευσης. Θα προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας. Το Σάββατο βράδυ η Σελήνη περνά στον Καρκίνο. Έτσι η Κυριακή είναι πιο σταθερή ως μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσετε για να ξεκουραστείτε, να κάνετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν και σας δίνουν ικανοποίηση και χαρά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα, γιατί θα έχετε τάση για σπατάλες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ