Φρίκη στη Βρετανία: Αποκεφάλισε τη φίλη της και έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα – Την «πρόδωσαν» οι κάμερες 

Δείτε το βίντεο

Σοκ και αποτροπιασμό προκλήθηκε στη Βρετανία η είδηση πως μια 38χρονη αποκεφάλισε την 67χρονη φίλη της και έκανε βόλτες στο Λονδίνου με μια βαλίτσα που είχε μέσα το πτώμα της.

Η 38χρονη αφού τσακώθηκε για οικονομικούς λόγους με την 67χρονη φίλη της, την αποκεφάλισε και έβαλε το πτώμα της σε μια μπλέ βαλίτσα και έκοβε βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου για να βρει τρόπο να το ξεφορτωθεί. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun» η 38χρονη Jemma Mitchell, πρώην οστεοπαθητικός, είχε ανάγκη τουλάχιστον 400.000 λίρες για οικοδομικές εργασίες καθώς προσπαθούσε να φιάξει ακόμη έναν όροφο στο σπίτι της στο Willesden, στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Έτσι ασκούσε τρομερή πίεση στην 67χρονη Mee Kuen Chong για να της δώσει τα χρήματα και όταν εκείνη αρνήθηκε την αποκεφάλισε και πέταξε την σορό της 250 μίλια μακριά ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το κεφάλι της.

Η δολοφονία της 67χρονης φίλης της έγινε στις 11 Ιουνίου 2021 στο σπίτι του θύματος όταν την χτύπησε στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο και της έσπασε το κρανίο. Στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα στο σπίτι της και το κράτησε εκεί για δυο εβδομάδες προτού το μεταφέρει με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Ντέβον. Μετά την δολοφονία η 38χρονη έγινε η κύριος κληρονόμος της 67χρονης σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο. Οι ένορκοι στη δίκη είδαν, σύμφωνα με τη Sun, τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της φίλης της. Επίσης κάμερες ασφαλείας από τους δρόμους του Λονδίνου καταγράφουν την διαδρομή της μέχρι να φτάσει στο σπίτι ,αλλά και μετά όπου κυκλοφορούσε με μια μπλε βαλίτσα στην οποία είχε το πτώμα της 67χρονης.

Αφού ξεφορτώθηκε την βαλίτσα με το πτώμα οι κάμερες την «έπιασαν» να κρατά δυο τσάντες. Μια μπλε και μια κόκκινη η οποία σύμφωνα με το δικαστήριο περιείχε προσωπικά έγγραφα του θύματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ