Απόλυτη τελειότητα: Ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο; - Εκθρόνισε τη Μπέλα Χαντίντ 

Σύμφωνα με τη μέτρηση της Χρυσής Αναλογίας του προσώπου της 

Η Τζόντι Κόμερ, ευρύτερα γνωστή από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Killing Eve», είναι το νέο καυτό όνομα στο Χόλιγουντ. Και όχι μόνο αυτό, αφού η 26χρονη Βρετανίδα είναι και η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με τη μέτρηση της Χρυσής Αναλογίας του προσώπου της.

Όπως γράφει η Sun, η Τζόντι Κόμερ κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο αφού η Χρυσή Αναλογία του προσώπου της, Phi, ή αλλιώς Golden Ratio, αγγίζει την τελειότητα. Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, έπειτα από τη χαρτογράφηση του προσώπου της για τις ιδανικές αναλογίες, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον επαγγελματία αισθητικό χειρουργό, Τζούλιαν ντε Σίλβα, της κλινικής Harley Street. Με 94,52% τέλειες αναλογίες η Τζόντι Κόμερ άφησε τη Ζεντέγια, η οποία κατείχε μέχρι πρότινος την πρώτη θέση και την Μπέλα Χαντίντ στη δεύτερη θέση να τρώνε τη σκόνη της. 

Η τεχνική Golden Ratio, Phi, ή αλλιώς Χρυσή Αναλογία χρονολογείται από την αρχαιότητα και έχει χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της φυσικής τελειότητας στην Τέχνη και στην ομορφιά του προσώπου. Υπολογίζει το τέλειο σχήμα προσώπου, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους και της θέσης των χειλιών, της μύτης, του πηγουνιού και της γραμμής του σαγονιού.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, τα χαρακτηριστικά της ταλαντούχας Τζόντι ταιριάζουν περισσότερο με την ιδανική αναλογία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ