Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι βοηθητικό για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας

Αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τη σημερινή μέρα.

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Διδύμους δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία. Παράλληλα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, το οποίο ενεργοποιείται από τη Σελήνη καθώς θα σχηματίσει τρίγωνα και με τους δυο πλανήτες, δημιουργώντας ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του αέρα. Το μεγάλο τρίγωνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, ακόμη και συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Ευνοούνται οι δεσμεύσεις και οι επισημοποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών.

ΚΡΙΟΣ

Το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα έρχεται για να ισορροπήσει τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Σαφώς θα έχετε και καλύτερη διάθεση, οπότε όλα θα βγαίνουν πιο εύκολα. Η Παρασκευή είναι βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας, αλλά και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ενδεχομένως να προκύπτει και μια πρόταση για μια νέα συνεργασία που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε. Εξαιρετική μέρα και για να κανονίσετε μια έξοδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, έρχεται να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Αν έχετε να συζητήσετε τις προοπτικές μιας χρηματοδότησης, πίστωσης, δανείου, αν ακόμη θέλετε να κάνετε έναν διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα, η μέρα προσφέρεται. Είναι επίσης μια καλή μέρα για αγορές και ψώνια, γιατί θα έχετε την απαραίτητη δόση αυτοπειθαρχίας. Θετική μέρα για να κάνετε μια αποτίμηση και σε θέματα επαγγελματικά, να συνεργαστείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που αποτελείτε ομάδα, να έχετε θετική απόκριση από πελάτες ή από τους ανωτέρους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη μέρα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος και γρήγορους ρυθμούς εξαιτίας των πολλών ενδεχομένως υποχρεώσεων σας. Όμως σήμερα σχηματίζεται ένα μεγάλο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Κρόνο που βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε παραγωγικοί. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις επαγγελματικής φύσης, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ακόμη προσφέρεται για νέες γνωριμίες, φιλίες και έρωτες. Ακόμη είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πιεστείτε λίγο για να προλάβετε ίσως κάποιες προθεσμίες ή να οργανώσετε καλύτερα τα του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ