Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σταύρος Σαράφης, ο θρύλος του ΠΑΟΚ (φωτό - βίντεο)

Ο Σταύρος Σαράφης αποτέλεσε μια από τις εμβληματικές μορφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ .

Ο θρύλος του ΠΑΟΚ Σταύρος Σαράφης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης ο Σταύρος Σαράφης, εμβληματική φιγούρα του ΠΑΟΚ.

Ο θρύλος του Δικεφάλου του Βορρά βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, ύστερα από εγκεφαλικό που είχε υποστεί.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και εξωτερικοί χώροι

George Georg Giraleas

Παρότι τις τελευταίες ημέρες ο Σαράφης παρουσίασε σημαντική βελτίωση, τελικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

El Sombrero
 

Ο Σαράφης έδωσε μεγάλη μάχη και πάλεψε μέχρι τέλους, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είχε πολλά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του τελικά να λυγίσει.

 

 

Ο Σαράφης έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς μέχρι και σήμερα παραμένει ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου με 136 τέρματα και τέταρτος σε συμμετοχές με 358, έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Θλίψη για την απώλεια του Σταύρου Σαράφη»

Για την απώλεια σήμερα του Σταύρου Σαράφη εκφράστηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε ανακοίνωση, μέσω της επίσημης σελίδας της στο διαδίκτυο, ανέφερε: «Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο μεγάλος Σταύρος Σαράφης, ο Καίσαρας, έφυγε σήμερα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη και βαρύ πένθος σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Σαράφη, ο οποίος "έφυγε" σήμερα το πρωί, στα 72 του χρόνια.

Ο Καίσαρας του ΠΑΟΚ, άφησε πίσω του, ως παρακαταθήκη μία σπουδαία καριέρα, με υπερήφανη και ουσιαστική συμμετοχή σε χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ, με 45 και πλέον χρόνια προσφοράς μέσα στην ασπρόμαυρη οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι Καίσαρα...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ