Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας με κοσμήματα του Έλληνα Νίκου Κούλη - Η φθινοπωρινή νεανική της εμφάνιση (φωτό)

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, σε πρόσφατη εμφάνισή της μας έδειξε έναν πολύ κομψό τρόπο για να φορέσουμε την λευκή φούστα μέσα στο Φθινόπωρο. 

 

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γνωρίζει από επιβλητικά ντυσίματα που κεντρίζουν κάθε βλέμμα.

Και αυτό φάνηκε στην τελευταία της εμφάνιση που τα είχε όλα...Υπέροχα made in Greece κοσμήματα, κεντητή φούστα και πολύ λάμψη. 

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να επισκέπτεται τα γραφεία της εταιρίας «Makesy mobile application» που συνδέει τους τεχνίτες, τις μοδίστρες και τους κατασκευαστές ενδυμάτων με την διεθνή βιομηχανία σχεδιασμού μόδας μέσω διαδικτύου.

 

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Αυτού Μεγαλειότητα άκουσε από τον ιδρυτή του Makesy, Saeed Omar, για την έμπνευση πίσω από την εφαρμογή, η οποία ξεκίνησε το 2021.

May be an image of 7 people, people sitting, people standing and indoor

Η νεοφυής επιχείρηση στοχεύει να μειώσει την εξάρτηση των ανθρώπων από τη γρήγορη μόδα και να επιτρέψει στους πελάτες να προσαρμόζουν τις παραγγελίες τους προτείνοντας σχέδια που εκτελούνται από εξειδικευμένους τοπικούς ράφτες.

 

 

Η βασίλισσα Ράνια, για την περίσταση φόρεσε μια αέρινη λευκή μίντι φούστα με κεντήματα λουλουδιών στο κάτω μέρος -της σχεδιάστριας Silvia Tcherassi - σε συνδυασμό με κόκκινο γιλέκο αλλά και κόκκινες Dior γόβες. 

May be an image of 4 people, people sitting, people standing and indoor

Για άλλη μια φορά έδειξε εμπιστοσύνη στα κοσμήματα Nikos Koulis. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες επέλεξε πανέμορφα σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι που αγκάλιαζε τον καρπό του χεριού της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ