Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θετική μέρα η Πέμπτη-η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τις σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Πέμπτη είναι σαφώς πιο άνετη ως μέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους να ευνοεί τις σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία μας με τους άλλους. Το τρίγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ερμή στον Ζυγό, και τα δυο επικοινωνιακά και εγκεφαλικά ζώδια του αέρα, μπορεί να βοηθήσει να έχουμε πιο ουσιαστικές συζητήσεις, να είμαστε πιο θετικοί στο να εκφράσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας και σαφώς να έχουμε εξελίξεις στα πράγματα. Το σημαντικό είναι τα σχέδια αυτά να είναι ρεαλιστικά, καλά μελετημένα και να μη βιαζόμαστε στην υλοποίηση τους. Ταυτόχρονα η Πέμπτη είναι από κάθε άποψη και η πιο θετική μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε μια συμφωνία ή να πάρουμε μια σημαντική απόφαση. Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί οι αποδέκτες της μεγαλύτερης εύνοιας.

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά εύθραυστο για την ψυχολογία σας και ενδεχομένως να πήρατε κι εσείς κάποια πράγματα πιο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε. Σήμερα, με μια πιο ψύχραιμη Σελήνη και μάλιστα σε ωραία όψη προς τον Δία στο ζώδιο σας, είναι μια μέρα για να πάρετε απόσταση από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου και να τα κρίνετε πιο αντικειμενικά και χωρίς μελοδραματισμούς. Αν νιώθετε ότι πήρατε απόσταση από κάποιους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει να είναι στη ζωή σας είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να εξηγήσετε τι σας συμβαίνει. Κάποιες φορές η κούραση μαζί με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς μάς κάνουν να χάνουμε τον δρόμο μας ή να κάνουμε την τρίχα τριχιά. Η σημερινή μέρα βοηθά να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας αν μη τι άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα πρακτικά θέματα, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της δουλειάς και της καθημερινότητας στρέφετε το βλέμμα σας σήμερα και μολονότι μπορεί όλο αυτό να σας κουράζει, από την άλλη νιώθετε ικανοποιημένοι πάντα ξέροντας πόσο πολύτιμη είναι η συμβολή σας στην επιτυχία ενός πρότζεκτ και πόσο σημαντικό είναι να νιώθετε κι εσείς ότι σας εξασφαλίζει οικονομικά. Η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό όμως μιλά για κάποιου είδους συμβιβασμό που πρέπει να κάνετε, είτε για να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε είτε για να εξασφαλίσετε και λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε πράγματα που αγαπάτε να κάνετε ή στους ανθρώπους σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να απαλλαγείτε από δευτερεύουσες υποχρεώσεις και από πράγματα που δεν είναι σημαντικά μέσα στη μέρα για να διατηρήσετε την ενέργεια σας και για όσα θέλετε εσείς να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας κάνει πιο ανήσυχους, αλλά με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Ερμή και το εξάγωνο με τον Δία βοηθά να γίνετε πιο αποφασιστικοί. Αν τις προηγούμενες μέρες ακούγατε πολλές και διαφορετικές απόψεις κι είχατε πάθει σύγχυση σε σχέση με το τι να επιλέξετε, ή ποια κατεύθυνση να πάρετε σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να καθαρίσει το κεφάλι σας και να πάρετε την απόφαση που πρέπει. Η αυτοπεποίθηση σας άλλωστε θα βοηθήσει να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο με τα όποια πλάνα σας. Πιθανώς όμως να διαπιστώσετε σήμερα ότι με ένα άτομο από το οποίο είχατε προσδοκίες σάς χωρίζει άβυσσος κι αυτό να σας επηρεάσει κάπως ψυχολογικά.

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ