Ξέσπασε κατά του πατέρα της η Britney Spears: «Μου φέρθηκες χειρότερα από σκυλί, παρακαλούσα να καείς στην κόλαση»

«Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή».

Η Britney Spears «χτύπησε» ξανά με την pop star να γράφει σε ανάρτησή της - η οποία πλέον έχει κατέβει - ότι ο πατέρας της Jamie της συμπεριφερόταν «σαν σκύλο».

Η 40χρονη τραγουδίστρια στο post που μοιράστηκε με τους 41.9 εκατομμύρια followers της αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Παρακαλούσα να νιώσεις έστω 5 λεπτά από τον πόνο που ένιωθα. Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;

Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση. Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή».

 

 

 

 

Η Spears ανέβασε πέντε  ξεχωριστά στιγμιότυπα, όπου εξηγεί σύμφωνα με το Page Six πώς της φερόταν ο πατέρας της κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της, με την ίδια να λέει ότι την έκανε να  αισθάνεται η πιο «άσχημη».

Δείτε επίσης: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα μου, μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, επειδή ξενύχτησα - Οι «δαίμονες» κυνηγούν την super star

«Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος» πρόσθεσε, κλείνοντας το post με ένα μήνυμα ενδυνάμωσης προς τις γυναίκες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ