Στυλάτες παρουσίες: Με μάξι φόρεμα η Ρούλα Ρέβη, με μίνι η Δανάη Μιχαλάκη - το lime της Αβασκαντήρα, το κοστούμι της θεωνά (φωτό)

Τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες;

Όμορφες εμφανίσεις στο Κολωνάκι όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας συλλογής των H&M.

Διάσημες κυρίες έδωσαν το «παρών» και φυσικά επέλεξαν για την περίσταση στυλάτα outfits.

Μεταξύ άλλων στο event παρευρέθηκαν η Τζένη Θεωνά με τον σύζυγό της, Δήμο Αναστασιάση, η Ρούλα Ρέβη με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Δανάη Μιχαλάκη, η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαρία Ηλιάκη, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Νικολέττα Ράλλη, η  Γεωργία Αβασκαντήρα, η Τζωρτζίνα Λιώση, η Άννα Πρέλεβιτς με την αδερφή της,Τέα, η Τάνια Μπρεάζου, η Άννα Μαρία Βέλλη, η Έλενα Τσαγκρινού, η Ευγενία Σαμαρά, η Ιλένια Ουίλιαμς, η Έλενα Γαλύφα και η Καίτη Γκραμμά.

Πάμε να δούμε όμως και τι φόρεσαν ορισμένες από αυτές! Ξεκινάμε με την Ρούλα Ρέβη η οποία ήταν ντυμένη με ένα φαρδύ, θαλασσί φόρεμα σε boho στυλ, το οποίο συνδύασε με μαύρα αρβυλάκια.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από πλευράς της επέλεξε ένα κομψό μαύρο φόρεμα, ενώ η Δανάη Μιχαλάκη ένα όμορφο, μίνι φουστάνι στο χρώμα της σαμπάνιας το οποίο έδενε στο μπρστινό μέρος, σχηματίζοντας ντραπέ. Οι δύο ηθοποιοί πόζαραν πλάι στις συναδέλφους τους Αναστασία Τσιλιμπίου και Τζωρτζίνα Λιώση, με την πρώτη να φορά ένα μάξι, εκρού φόρεμα και την δεύτερη ένα φούξια κοστούμι.

Η Νικολέττα Ράλλη από την άλλη ήταν ντυμένη με μια δερμάτινη ολόσωμη φόρμα, ενώ το μοντέλο Άννα Πρέβελιτς φορούσε μαύρο τζιν και μπλούζα συνδυασμένο με ένα επίσης δερμάτινο τζάκετ.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν ντυμένη με ένα μαύρο μακρυμάνικο φουστάνι με κρόσσια στο τελείωμα. Δίπλα της βλέπουμε την Ευγενία Σαμαρά με πουά ασπρόμαυρο τοπ και παντελόνι, τύπου λατέξ. Δερμάτινο look και για την Ιλένια Ουίλιαμς. 

Συνεχίζουμε με την Μαρία Ηλιάκη, την οποία είδαμε με φαρδύ εκρού παντελόνι, μαύρο τοπ, μπεζ σακάκι και υπέροχα μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια του GNTM Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φορούσε ένα σκουρόχρωμο παντελόνι με σούρα στο τελείωμα, λευκό πλεκτό μπλουζάκι και nude πέδιλα με κορδόνια.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα από πλευράς της ήταν ντυμένη με ένα μακρυμάνικο, lime φουστάνι, το οποίο είχε ένα σκίσιμο στο μπορστινό μέρος, ενώ τέλος η Τζένη Θεωνά επέλεξε ένα βελούδινο μπλε κοστούμι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ