Khloe Kardashian: Αφαίρεσε από το πρόσωπό της όγκο - Οι φόβοι για καρκίνο του δέρματος

Η Khloé Kardashian περιέγραψε λεπτομερώς την τρομάρα που πήρε όταν υποβλήθηκε σε βιοψία για καρκίνο του δέρματος.

Η Khloe Kardashian μίλησε για τη σημασία του ελέγχου για τον καρκίνο του δέρματος, αφού έζησε μια δική της τρομακτική εμπειρία.

Η πασίγνωστη τηλεπερσόνα αποκάλυψε σε μια ιστορία της στο Instagram, την Τρίτη 12/10,  ότι χρειάστηκε πρόσφατα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει έναν όγκο από το πρόσωπό της.

Η 38χρονη ριάλιτι σταρ έκανε την συγκεκριμένη  δήλωση, αφού το τελευταίο διάστημα είχε δεχτεί πολλές ερωτήσεις για τον επίδεσμο που είχε στο πρόσωπό της, στο Λος Άντζελες.

 

 

 

 

Η Kardashian είπε ότι αποφάσισε να ελέγξει ένα "μικρό εξόγκωμα", επτά μήνες αφότου συνειδητοποίησε ότι "δεν 'εφευγε", ενώ στην αρχή νόμιζε ότι ήταν "κάτι τόσο μικρό όσο ένα σπυράκι". 

 

 

 

Όμως, μετά από επισκέψεις σε δύο δερματολόγους και δύο βιοψίες, η μικρή αδερφή της Kim, αναγκάστηκε "να κάνει άμεση επέμβαση για να αφαιρέσει έναν όγκο" από το πρόσωπό της, σημειώνοντας ότι αυτό που έβλεπαν οι γιατροί "ήταν απίστευτα σπάνιο για κάποιον στην ηλικία μου". 

 

 

Στην επόμενη ανάρτηση, η μητέρα δύο παιδιών έγραψε ότι ήταν "ευγνώμων" στον χειρουργό της.

Σε μια selfie, η Kardashian φαίνεται με έναν μικρό ορθογώνιο λευκό επίδεσμο που καλύπτει το δεξί της μάγουλο, αναφέρει το cnn

 

 

 

Αργότερα στις ιστορίες της, η ιδρύτρια του Good American έγραψε ότι μοιράζεται την ιστορία της για να "θυμίζει σε όλους ότι πρέπει να ελέγχονται, και μάλιστα συχνά". 

Η Κhloe δήλωσε ότι αφαίρεσε ένα μελάνωμα από την πλάτη της όταν ήταν 19 ετών, αλλά συμβούλευσε ακόμη και όσους δεν έχουν προδιάθεση για καρκίνο του δέρματος να "ελέγχουν συνεχώς το σώμα τους".

 

 

"Ήμουν τυχερή και το μόνο που έχω είναι μια ουλή, η οποία κρύβει μια ιστορία", είπε. "Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εγώ και είμαι για πάντα ευγνώμων". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ