Στο ριάλιτι «I'm A Celebrity» ο Mike Tindall, σύζυγος της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ & γαμπρός της πριγκίπισσας Άννας (βίντεο)

«Ο Mike είχε την καλύτερη θέση σε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της βασιλικής οικογένειας»

Ο Mike Tindall φέρεται να συμφώνησε να συμμετάσχει στο ριάλιτι στο «I'm A Celebrity»!

Σύμφωνα με την The Sun ο πρώην άσος του ράγκμπι θα λάβει μέρος στην σειρά, που γυρίζεται στην γεμάτη ζωύφια αυστραλιανή ζούγκλα.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος είναι παντρεμένος με την εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, Zara Phillips, η οποία είναι κόρη της πριγκίπισσας Άννας (σ.σ. η μοναχοκόρη της Ελισάβετ).

PRESS ASSOCIATION FILE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το βρετανικό μέσο αναφέρει ότι ο royal - ο μοναδικός μέχρι σήμερα που θα εμφανιστεί σε ριάλιτι πρόγραμμα της prime time ζώνης! - θα συμμετέχει μαζί με αστέρες όπως ο Boy George, ο  Seann Walsh και ο DJ Chris Moyles.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του Mike παραμένουν αυστηρά φυλαγμένο μυστικό, αλλά μια πηγή είπε στη Sun: «Είναι μεγάλο πράγμα. Ο Mike είχε την καλύτερη θέση σε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της βασιλικής οικογένειας. Είναι βέβαιο ότι θα είναι διακριτικός, αλλά η παρουσία του σημαίνει ότι αυτή η σειρά θα κάτι που να παρακολουθήσετε».

Ο Mike, ο οποίος «σήκωσε» το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Αγγλίας το 2003, παντρεύτηκε την Zara το 2011 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 8χρονη Mia, την 4χρονη Lena και τον ενός έτους Lucas.

Από τότε ο 43χρονος έχει γίνει ένα σημαντικό πρόσωπο στον εσωτερικό κύκλο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, παρόλο που ο ίδιος και η σύζυγός του δεν θεωρούνται «εργαζόμενα μέλη».

Έτσι αν και μένουν στο Gatcombe - το κτήμα Cotswolds της μαμάς της Zara ,πριγκίπισσας Άννας - οικονομικά τα βγάζουν πέρα μόνοι τους και δεν λαμβάνουν χρήματα από την βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ