Κλέλια Ανδριολάτου: Το κορίτσι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι σέξυ, μοντέρνο, ταλαντούχο, γεμάτο ζωή & περιζήτητο

Η Κλέλια Ανδριολάτου θα είναι και η πέτρα… του σκανδάλου στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Το 26χρονο μοντέλο-ηθοποιός θα είναι η νέα συμπρωταγωνίστρια στην πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,στο Mega.

Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται μια μαθήτρια που συνάπτει με τον παντρεμένο κεντρικό ήρωα μια παθιασμένη ερωτική σχέση....ποια είναι όμως η Κλέλια Ανδριολάτου, που πλέον έχει γίνει περιζήτητη...

 

Τη γνωρίσαμε από το «Μπρούσκο»,  όπου συμμετείχε και είδε τη ζωή της να αλλάζει, καθώς έγινε ευρέως γνωστή, Πριν όμως;

Η Κλέλια Ανδριολάτου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Από πολύ νεαρή ηλικία έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, κάτι που συνεχίζει και σήμερα, αλλά επέλεξε και να σπουδάσει. Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, (δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις) και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών»  και στο «Επί Κολωνώ».

Παράλληλα είχε βρεθεί και στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι κοντά της, καθώς την ανακάλυψε μέσα από το χώρο της μόδας. 

Έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο το 2016, όταν συμμετείχε στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ», όπου συνεργάστηκε με τον Ρένο Ρώτα. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και ήταν ζευγάρι μέχρι το 2019, όταν και χώρισαν, αλλά παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ