Καρολάιν: Εγκατέλειψαν την Ελλάδα οι γονείς της με τη μικρή Λυδία - Μένουν μόνιμα στις Φιλιππίνες (βίντεο)

Δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα της...

Η Λυδία, κόρη της Caroline Crouch που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της  Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, φέρεται να βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στις Φιλιππίνες και συγκεκριμένα στη Μανίλα.

Σύμφωνα με το The Newspaper, οι γονείς της Καρολίν Κρουτς πήραν την απόφαση να φύγουν από την Ελλάδα, θέλοντας η δίχρονη εγγονή τους να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μακριά από όλα όσα της θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της.

Η βασική προτεραιότητα της Susan και του David Crouch είναι η μικρή Lydia και θέλουν να μεγαλώσει με την οικογένεια της ετεροθαλής αδελφής της Caroline, της Donna, στις Φιλιππίνες.

Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια μέσα ενημέρωσης, οι γονείς της Καρολάιν σκέφτονται να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού, ενώ ο παπούς της μικρούλας έχει δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την κόρη του.

 

 

Οι γονείς του πιλότου με δικαστική απόφαση μπορούν να βλέπουν τη Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα από τις 10:00 π. μ. έως τις 14:00 μ. μ. . Αναμένεται ότι θα υποβληθεί αίτημα στο δικαστήριο για την επικοινωνία μέσω Skype.

Ο Αναγνωστόπουλος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τον πνιγμό της 20χρονης, μπροστά στην 11 μηνών κόρη τους τον περασμένο Μάιο.
 

 

 

Η 20χρονη κοπέλα είχε βασανιστεί και πνιγεί με ένα μαξιλάρι στο σπίτι τους στην Αθήνα, με τον Αναγνωστόπουλο να σκηνοθετεί ληστεία και να κρεμάει ακόμη και τον σκύλο του ζευγαριού, τον Ρόξι, σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ