Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα-χαμηλά επίπεδα ενέργειας, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της σημερινής μέρας, η οποία υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από την αντίθεση του Ερμή με τον Δία. Ευτυχώς προς εξισορρόπηση αυτών των ενεργειών έρχεται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κάπως να σώσει την κατάσταση και να μην παρεκτραπούμε. Συνήθως το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, ληθαργικότητα, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες, ψέματα και ψευδείς ειδήσεις, σκάνδαλα.

Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αφεθούμε και να πέσουμε σε καταστάσεις αυτολύπησης. Υπάρχει ακόμη η τάση καχυποψίας, ζήλιας, εκδικητικότητας στις σχέσεις, ενώ μπορεί να «χτυπάμε» στις ευαισθησίες των άλλων είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή. Η Σελήνη θα βρίσκεται τουλάχιστον στο πιο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, αλλά οι όψεις της δεν είναι επίσης πολύ βοηθητικές, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας περίεργες δονήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου και μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους σήμερα, πιθανώς γιατί μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα πιθανώς επαγγελματικά ή οικονομικά και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε. Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Ακόμη είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες και αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας ή να κάνετε μυστικές επαφές. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ιχθυακή επιρροή δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε συνδυασμό με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση σήμερα. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή συνεργάτης. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Προσοχή σήμερα στις οικονομικές σας συναλλαγές. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έντονη όψη τετραγώνου του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορά κυρίως θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας ή ακόμη και προσωπικά σας ζητήματα. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Από την άλλη, μπορεί να προκύψουν ένα σωρό ευτράπελα στην επικοινωνία σας… email που δεν πηγαίνουν στην ώρα τους, καθυστερήσεις, ασάφειες, λάθος απαντήσεις. Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα. Ενδεχομένως να νιώθετε και άτονοι σήμερα ή να μην έχετε την ενέργεια που συνήθως διαθέτετε. Η όψη Ερμή-Δία μπορεί να οδηγήσει σε αμετροέπεια αν δεν είστε προσεκτικοί και δεν βάζετε φρένο σε αυτά που λέτε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Πίεση στη δουλειά με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι αναπόφευκτη, αλλά προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο υπομονετικοί.

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ