Κολωνός - γιαγιά 12χρονης: «Το παιδί κλαίει όλη μέρα - Η σύζυγος του 53χρονου μας έδινε 10.000 ευρώ για να μην μιλήσουμε» (βίντεο)

Όπως λέει η γιαγιά του κοριτσιού, έγινε απόπειρα δωροδοκίας της οικογένειας της ανήλικης προκειμένου να μην καταγγείλουν το περιστατικό

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο ο οποίος κατ,ηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη έναντι αμοιβής.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News, η γιαγιά της ανήλικης αποκάλυψε ότι η θεία της 12χρονης ήταν αυτή που ανακάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει όταν είδε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού.

«Έχει κλειστεί το παιδί μέσα, κλαίει όλη μέρα. Εγώ δεν τον ήξερα, λέω την αλήθεια, δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Δε μου άρεσε όταν είδα να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα κινητά, έχω ένα απλό κινητό και μου δείχνουν τα άλλα τα εγγόνια μου τα μεγάλα, ‘δες εδώ ανεβάζει φωτογραφίες’. Η θεία τα είδε. Είδε τα μηνύματα στο τηλέφωνο.

Είδε το τηλέφωνο και είδε το παιδί να ασχολείται και λέει να δω τι είναι αυτά και τα βρήκε όλα αυτά και φρίκαρε. Τα είδε όλα και κανόνισε από εκεί και πήγαν κατευθείαν στη ΓΑΔΑ η μάνα και έκανε την καταγγελία».

Όπως λέει η γιαγιά του κοριτσιού, έγινε απόπειρα δωροδοκίας της οικογένειας της ανήλικης προκειμένου να μην καταγγείλουν το περιστατικό.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο.

Πήγε η γυναίκα του (σ.σ. του 53χρονου) να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει.

Το παιδί έτρεξε, δε το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. ‘Τι έπαθες παιδί μου;’, ‘με κυνηγούσε ο…’. και λέω στη νύφη μου ΄πάρε την αστυνομία’ και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε».

Από πέρυσι το καλοκαίρι οι συστηματικοί βιασμοί της 12χρονης

Aντιμέτωπος με ένα ακόμα κακούργημα βρίσκεται ο 53χρονος ο οποίος θα απολογηθεί αύριο για τη υπόθεση βιασμού σε βάρος 12χρονου κοριτσιού.

Μέχρι στιγμής, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον 16 ενήλικες οι οποίοι βίαζαν τη 12χρονη και έχει γίνει προσπάθεια ταυτοποίησης τους με βάση τις επαφές που έχει περασμένες ο 53χρονος και αυτές που υπάρχουν στο chat room.

Πέρα από τις δύο συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, περισσότεροι από 213 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, ενώ 10 εξ αυτών φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή Live News: «Εδώ και 20 ημέρες ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα. Ο δράστης φαίνεται μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες να ενημερώθηκε ότι επίκειται να ξεκινήσει μία αστυνομική έρευνα και υπάρχει δημόσια καταγγελία. Από πέρυσι το καλοκαίρι το κορίτσι περιέγραψε τους συστηματικούς βιασμούς που υπέστη».

O 42χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή γιατί από την πρώτη εξέταση του κινητού το 53χρονου οι αστυνομικοί  από ότι φαίνεται είδαν το πρόσωπο του μέσω της εφαρμογής γνωριμιών  και τον είχε στις επαφές του ο 53χρονος ως ο «πελάτης».

Σχετικά με το αξιωματικό που φωτογραφιζόταν ο 53χρονος ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι ο δράστης επιχειρούσε να έχει καλές σχέσεις με το τοπικό αστυνομικό τμήμα κάνοντας συχνά δωρεές σε αυτό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ