Πρίγκιπας Χάρι: «Πολυάσχολος ο Άρτι - η Λίλιμπετ μαθαίνει να χρησιμοποιεί την φωνή της» - Η οικογενειακή ζωή του royal (βίντεο)

Η συγκίνηση με την αναφορά στην μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκε πληροφορίες για την οικογενειακή του ζωή, μιλώντας με τους νικητές των φετινών βραβείων WellChild, μέσω βιντεοκλήσης.

Από την έπαυλη του στην Καλιφόρνια ο Δούκας του Σάσσεξ είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με τα παιδιά, αλλά και με τους γονείς τους, ενώ ο ίδιος τους ζήτησε συγγνώμη που έχασε την τελετή και δεν μπόρεσε να τους συναντήσει προσωπικά.

«Ο καθένας χρειάζεται έναν σκοπό. Όλοι χρειάζονται μια αποστολή. Όλοι χρειάζονται νόημα. Εσείς στη νεαρή σας ηλικία φαίνεται να γνωρίζετε ήδη ποιος είναι ο σκοπός σας. Συνέχισε λοιπόν να το κάνετε. Συνεχίστε να φέρνετε χαρά και ευτυχία στις ζωές των ανθρώπων» ανέφερε στους νικητές ο Βρετανός royal.

 

 

Όσον αφορά την οικογένειά του ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου είπε επίσης ότι έχουν «τρεις σκύλους», ότι ο Άρτσι είναι «πολυάσχολος» και ότι η Λίλιμπετ «μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη φωνή της».

 

 

Εκείνος και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν τρια σκυλιά, να μαύρο Λαμπραντόρ που ονομάζεται Pula και δύο beagle τον Guy και την Mia. «Παίζουν, κυνηγούν σκίουρους και μας προκαλούν κάθε μέρα κάθε είδους προβλήματα. Αλλά είναι επίσης σκυλιά συναισθηματικής υποστήριξης 100%. Όταν συμπεριφέρονται καλά» είπε ο Χάρι προσθέτοντας: «Όλοι χρειαζόμαστε έναν σκύλο που να μας κρατά ήρεμους. Τώρα έχω τρία σε αυτό το σπίτι. Βασικά έχουμε πέντε παιδιά».

Κάποια στιγμή, ο Χάρι φάνηκε φανερά συγκινημένος όταν του είπαν ότι η αείμνηστη μητέρα του Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας θα ήταν τόσο περήφανη για αυτόν. «Αυτό είναι πολύ γλυκό, ευχαριστώ» απάντησε με έκδηλη την συναισθηματική του φόρτιση.

 

 

Ο πρίγκιπας μίλησε ξεχωριστά με το κάθε παιδί. Έτσι όταν ο 4χρονος Henry Waines ρώτησε τον δούκα: «Πώς τα πάνε ο Άρτσι και η Λίλιπμπετ;» εκείνος απάντησε: «Τα πάνε υπέροχα, ο Άρτσι είναι πολύ απασχολημένος και η Λίλι μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη φωνή της, κάτι που είναι υπέροχο».

Ο δούκας μιλούσε από το σπίτι του στην Καλιφόρνια, όπου ζει με τη σύζυγό του, τον τρίχρονο γιο τους και την ενός έτους κόρη τους. Καθώς μιλούσε με ένα άλλο παιδί, τον Henri ο Χάρι του είπε:   «Ακούγεσαι ακριβώς όπως ο γιος μου ο Archie Η ίδια μικρή τσιριχτή φωνή. Το αγαπώ».

 

 

 

 

Και πρόσθεσε: «Και μένα με λένε Henry. Όλοι όμως με φωνάζουν Χάρι. Δεν έχω ιδέα γιατί». Σύμφωνα με την Daily Mail όταν γεννήθηκε ονομάστηκε Πρίγκιπας Ερρίκος της Ουαλίας, αλλά οι αξιωματούχοι του παλατιού ανακοίνωσαν ότι θα ήταν γνωστός ως Χάρι.

 

 

Η μητέρα του παιδιού είπε στον πρίγκιπα ότι εμπνεύστηκαν από εκείνον για το όνομα που έδωσαν στον γιο τους με τον royal να καλύπτει ντροπιασμένος το πρόσωπό του και να λέει με την σειρά του: «Ωχ, όχι, μην το λες αυτό, και πώς έγινε αυτό;».

Ο μικρός Henry γεννήθηκε με σοβαρά προβλήματα υγείας που επηρεάζουν την ικανότητά του να αναπνέει, να τρώει και να μιλάει και είναι συνδεδεμένος σε αναπνευστήρα 24 ώρες την ημέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ